Vinterdæk

Vi har altid gode priser på vinterdæk af højeste kvalitet fra de førende producenter. Vinterdæk er ikke lovpligtige i Danmark, men hvis de monteres, skal det være på alle fire hjul, og dækmønsteret skal være mindst 1,6 mm.

Nedenfor præsenterer vi vinterdæk med pigge, der både har vundet vigtige dæktests og har en god pris. Pigdæk må du køre med fra 1. november til 15. april, hvis vejføret kræver det.

Vinterdæk uden pigge

Vinterdæk uden pigge er blevet bedre og bedre, og i dag er også nogle af testvinderne pigfri. Pigfri vinterdæk har en meget bedre kørekomfort, når det gælder støjniveau. Herunder lister vi nogle pigfri dæk, du bør kigge lidt nærmere på.

Det skal du tænke på i forhold til vinterdæk

Vinterdæktest

Generelt skal vinterdæk have mindst 1,6 mm dækmønster for at være lovlige. Præcis som med sommerdæk anbefales det dog, at man har en god marginal. For at få et fingerpeg om dybden af et dækmønster kan man tage en 5-krone og stikke kanten ned i mønsteret. Hvis kanten af mønten forsvinder ned i dækket, er mønsteret mere end 1,6 mm.

Vinterdæk fra kendte producenter

Vi tilbyder vinterdæk af højeste kvalitet. Find de rette dæk til din bil ved først at vælge pigdæk (eller pigfri dæk), og vælg så derefter dækstørrelse. Alle vinterdæk fra producenter som Michelin, Continental, Goodyear, Hankook, AGI og Kumho fås hos os. Hos NordenDäck finder du også vinterdæk fra testvinderen Nokian Hakkapeliitta 7. Vi hos NordenDäck lægger stor vægt på altid at være opdaterede med de seneste nyheder. Vi ved, at forskellene på gode og dårlige dæk er store. For os handler det om, at du som kunde skal have det det bedste dæk, du har råd til. Spørg os gerne, hvis du er usikker! Er du usikker på din dækstørrelse? I vores dækskole kan du få al information om dækstørrelser og vinterdæk.