Nyd brugen af et gedigent Accelera-dæk

I 1996 producerede Accelera deres allerførste dæk. Accelera er en ung virksomhed fra Indonesien, hvis fabrik ligger i et naturskønt område nedenfor bjergene i Bogor, Indonesien. Sentul International Circuit, der er en meget stor racerbane, ligger desuden, passende nok, omkring tre kilometer fra Acceleras fabrik. Alle typer dæk fremstilles til lastbiler, biler og busser, der passer til forskellige vejrforhold. Ligegyldigt hvilken slags dæk, du skal have, har Accelera budgetdæk, der ikke går på kompromis med kvaliteten.

Da selskabet er ungt og fabrikken nyanlagt, er der også investeret i moderne teknologi fra starten, uden at pengene er blevet spist op af at omlægge produktionen fra ældre og ringere kvaliteter, metoder og materialer. Nyt, avanceret udstyr sikrer højkvalitetsdæk, der er fokuseret på sikkerhed og innovation, samtidig med at flot design og hastighed er lige så vigtigt i produktionsprocessen. En stor del af inspirationen bag design og kvalitet kommer fra de bedste dæk, der produceres i Europa i dag. Derudover tager virksomheden stort hensyn til forbrugernes behov og præferencer.

På trods af, at det bedste fra andre producenter indgår i design og produktion, er Accelera-dæk et budgetdæk, men uden at det af den grund giver køb på sikkerhed og lang levetid. Uanset om du kører på glatte veje i regnvejr med blade på vejen eller snirklede og stejle veje, har Accelera-dæk lige så godt greb, som på en flad vej en solskinsdag. Med kort bremselængde og godt greb, kan du føle dig sikker på vejen. Eksempler på Accelera dækmærker er Alpha, Alpha XL Beta, Lota og PHI, alle sommerdæk, mens Accelera Snow Series indeholder en række vinterdæk, der er specielt designet til vinterforhold, såsom Snow XL. Vinterdækkene er fantastiske i snevejr og andre ekstreme vejrforhold, eftersom de tilbyder langt bedre kontrol end sommerdæk.