Aeolus er en kinesisk dækproducent, der blev grundlagt i 1965. Virksomheden fremstiller dæk til biler, lastbiler og dæk, der anvendes i landbruget, og er en af de mest anerkendte producenter af forskellige former for dæk i verden. De sælger 5,5 millioner dæk om året og har et rigtig godt ry, der bliver mere stabilt for hvert år, der går. De har været på det europæiske marked siden 2002 og har primært været kendt for dækkene til landbruget og lastbiler. Når det kommer til personbiler, er det Aeolus' Ace-serie, der måske skiller sig ud mere end nogen anden variant. Dette dæk holder høj ydeevne og er blevet kendt af entusiaster over hele verden.

Aeolus er kendt for altid at arbejde med den nyeste teknologi. Det er dette område, de har investeret mest i, fordi man altid ønsker at tilbyde kunderne den bedste kvalitet, der kan fås. Man har også lagt en masse arbejde i at udvide sit produktsortiment, hvilket har været meget vellykket. Man kan som sagt både tilbyde dæk til personbiler af højeste kvalitet, mens produkter til landbruget er almindeligt kendt for deres effektivitet og holdbarhed.

Når det kommer til dæk konstrueret til for eksempel gravkøer, er det designet med en speciel teknologi, der gør dem særdeles robuste og holdbare. De kan modstå hårdhændet brug inden for et område, der let slider på selv de mest stabile produkter. Med dæk fra Aeolus kan du være sikker på, at opgaven bliver udført på den hurtigste og mest effektive måde, og virksomheden er i denne sektor blevet et af de førende mærker. Dækkene er meget rimeligt prissat med tanke på den kvalitet, man får, og det er et økonomisk valg, da de vil holde i lang tid, på trods af daglig brug.