Det tyrkiske selskab Anlas begyndte at fremstille dæk i 1974, og har gradvist udvidet sit produktsortiment og rækkevidde og opnået en bred gruppe af loyale kunder. Det er i dag Tyrkiets førende dækproducent, og de er velkendt både i Europa og verden over for sine kvalitetsprodukter. De har et meget bredt repertoire og fremstiller dæk til både cykler, motorcykler, ATV'er, go-karts og golfbiler. Når det kommer til motorcykler, er man et førende mærke på markedet, der leverer kvalitetsdæk til gode priser. Virksomhedens motorcykeldæk får løbende høje karakterer i forskellige dæktests, og blandt erfarne chauffører er det et af de mærker, der er kendt for at opretholde en ensartet høj kvalitet. Anlas er simpelthen et sikkert kort i motorcykelverden, og med de satsninger, man gør hvert år, når det kommer til ny teknologi, er man hele tiden opdateret om de nyeste.

Både når det gælder dæk til scootere, motorcykler og cykler, er kørestabiliteten et af de vigtigste områder. Konstant at holde grebet i vejbanen, selv i kurver, når hastigheden er høj, er ikke kun et must, for at kørslen skal være så sikker som muligt, men det gør også køreoplevelsen bedre. At kunne stole på, at dækkene beholder deres greb, selv når det er regnvejr og vejen bliver våd, er et krav, der altid skal opfyldes. Siden Anlas også fremstiller dæk til barske forhold, kan de indarbejde denne teknologi i andre dæk, så du kan køre med dem uanset vejret.

Når det kommer til ATV'er, har virksomheden udviklet AN-TRACK-serien, der udgør et stabilt alternativ til kørsel på ujævnt terræn. Bremseevnen er altid god, og det tager lang tid, før dækkene er slidt ned. Dette gør Anlas-dæk til ikke kun et højkvalitets alternativ, der kan nydes i mange år, men også et af markedets mere prisvenlige.