Avon

Allerede i 1904 etableredes Avon som dækproducent og har siden udvidet sit produktsortiment betydeligt. I dag ejes Avon Tyres af virksomheden Cooper Tire & Rubber Company. Det, der er sket i løbet af de sidste 100 år, er, at dæk er begyndt at blive produceret til, foruden personbiler, andre firehjulsdrevne køretøjer såsom varebiler, trailere samt tohjulskøretøjer som motorcykler. De tre sidstnævnte fandtes ikke ved virksomhedens fødsel for alle de år siden, men er blevet tilføjet i takt med at virksomheden har ekspanderet. Det er takket være den gode kvalitet, der allerede fandtes ved virksomhedens begyndelse, at Avon er blevet den globale virksomhed, den er i dag. Uanset hvor du er i verden, kan du finde Avon dæk på alle typer af køretøjer, netop fordi de er produceret i alle varianter og til alle behov.

Uanset hvilken type køretøj, kørestil og behov du har, tilbyder Avon de dæk, der passer dig bedst. Det er ikke kun på motorveje, landeveje og i byområder, at Avon er meget udbredt, men på racerbanerne rundt omkring i verden er mange løb blevet vundet med hjælp af disse højkvalitetsdæk. Det gælder både firehjuls- og tohjulsdrevne køretøjer i alle typer løb. Den ekspertise, virksomheden har opbygget inden for dæk, gør dem til et fremragende valg.

Grunden til, at Avon i dag er en førende dækproducent er, at virksomheden har tilpasset sig den hurtige udvikling i industrien, men også fordi de er en progressiv producent, der kombinerer ny teknologi og design i deres produktion. Et hundrede år i branchen har givet dem en fordel, da al viden og erfaring munder ud i prisvenlige produkter. Takket være denne baggrund og kontekst er Avon-dæk et nemt valg for forbrugere, der er på udkig efter højkvalitetsdæk, der ikke kun tilbyder sikker kørsel og holder længe, men som også gør kørslen til noget ekstraordinært.