ChengShin Tire er i dag verdens niende største producent af dæk. Virksomheden blev grundlagt i Kina i 1967 og opererer primært under navnet Maxxis International. Virksomheden beskæftiger mere end 20.000 mennesker og er inden for det generelle segment den niende største producent af dæk i verden. Men hvis man ser på deres produktion af cykeldæk, kan man konstatere, at virksomheden er den absolut største producent på verdensplan. Det er ikke mindst er det meget cyklende kinesiske folk, der har bidraget til dette. Virksomheden tilbyder dog produkter i mange andre kategorier af dæk.

Alle dæk fra denne producent produceres i en af de tre fabrikker i Xiamen, Kina. For at være i stand til at producere så gode dæk som muligt, bruger de det nyeste tekniske udstyr og har også en innovativ teknologi og et stærkt fokus på kvalitet og kundetilfredshed. Men det forhindrer ikke, at selskabet også overholder alle internationale standarder for, hvordan en organisation skal drives, for at arbejdskraften ikke bliver udnyttet og for at beskytte den generelle sikkerhed. Som bevis på dette har virksomheden vundet adskillige priser og præmier.

Dæk fra ChengShin er ikke kun tilgængelige i Kina, men deres produktion distribueres også til mere end 150 lande. Ud over deres verdensførende produktion af cykeldæk, producerer de også dæk og slanger til motorcykler, ATV'er, biler, lastbiler, gaffeltrucks, landbrugs- og havemaskiner. Under hele processen fra fremstillingen af deres dæk til logistik, og hvordan de kommer til din butik, forsøger ChengShin at maksimere og effektivisere for at få de bedste dæk som muligt til de lavest mulige priser. God service er et nøgleord i deres filosofi.

Med dæk fra denne virksomhed kan du derfor være sikker på, at du får et produkt, du vil være tilfreds med, og som vil holde længe