CONTINENTAL HISTORIE

Continental er en af verdens største producent af dæk. Ud over dæk, producerer virksomheden en række andre produkter, såsom bremsesystemer, køretøjelektronik og sikkerhedssystemer. Continentals produktion af gummiprodukter har en lang historie, der begyndte i 1871, da Continental-Caoutchouc og Gutta-Percha aktieselskab i Hannover blev grundlagt. I dag findes Continentals fabrikker og kontorer i 36 lande og har mere end 130.000 ansatte. Virksomhedens mål er at producere kvalitetsprodukter, der kan forbedre sikkerheden, komforten og glæden for alle bilister. Continentals produkter vil skabe merværdi for aktionærer, medarbejdere og samfundet i almindelighed. Virksomheden ønsker også at forbedre mobiliteten for både personer, gods og information, så folk lettere kan opfylde deres drømme. Continental opfinder og skaber løsninger, der fokuserer på sikkerhed, miljø, information og prisøkonomiske biler. Ved at Continental tænker og handler på en måde, der er holistisk, systematisk og netværkende kan virksomheden omsætte deres ideer til masseproduktion hurtigere end andre.

Dæk fra Continental

Continentals filosofi er baseret på fire søjler: tillid, viljen til at vinde, frihed til at handle og at arbejde for hinanden. Uden tillid havde Continetal ikke været i stand til at være så succesfuldt, som det er i dag. De holder deres løfter, hvad enten det er til medarbejdere, forretningspartnere eller interessenter. Viljen til at vinde er stærk hos Continental, og målet er altid at præstere så godt som muligt. Derfor stræber selskabet konstant mod at blive udviklet, så det kan forbedre produkter og skabe nye og bedre løsninger. For Continental indebærer friheden til at handle at lade deres ansatte have stor frihed i deres arbejde, hvilket gør, at Continentals vitalitet og holdbarhed styrkes. Med Continentals produkter udvidedes muligheder for at handle frit. For dem er det af største vægt at arbejde sammen. På denne måde kan virksomheden forenes og støtte hinanden. Continental mener, at ved at dele sin viden, kan man øge den. Ved at være åben omkring fejl kan man også lære af hinanden og dermed opnå succes.

Meget af Continentals succes skyldes virksomhedens innovation og stræben efter at skabe nye og bedre produkter. Som eksempel kan nævnes, at Continental allerede 1905 skabte en forgænger til dagens pigdæk, et nittet antiudskridningsdæk. Så tidligt som i 1930'erne begynder man at bruge Continentals dæk på racerbaner. Med disse dæk opnåede man flere verdensrekorder i hastighed, og sejrene er mange. Disse succeser kom til at gentage sig i 1950'erne, da førere, der kørte med Continentals dæk, vandt de franske, tyske, britiske og italienske Grand Prix'er samt Carrera Panamerica. I 1950'erne, begyndte Continental også at producere slangeløse dæk og luftfjedre til busser og lastbiler. Continental var da den første virksomhed i verden, der fremstillede luftaffjedring til netop busser og lastbiler.

I slutningen af 1970'erne og 1980'erne erhvervede Continental et antal andre selskaber, herunder det østrigske Semperit. Det betød, at Continentals marked i denne periode steg betydeligt. I 1987 overtager de også General Tire Inc, der havde fabrikker i Mexico og Nordamerika. Som et yderligere skridt til at udvide Continentals tilstedeværelse i Nordamerika vælger virksomheden at blive partner med to japanske dækproducenter, og sammen med dem fremstiller de dæk til erhvervskøretøjer på det nordamerikanske marked. I 1991 reorganiseres Continentals industriproduktion og går derefter under navnet ContiTech. ContiTech har produktionsanlæg i lande som Italien, Brasilien, Kina, Mexico, Sverige og Tyskland. Samme år, som ContiTech dannes, bliver Continental bliver også den første dækproducent, der producerer et miljøvenligt dæk, ContiEcoContact. I begyndelsen af 2000'erne begynder Continental at samarbejde med Bridgestone for at udvikle et standardiseret run-flat system. Sammen med Yokohama danner Continental i 2002 et fælles selskab med henblik på bedre at kunne nå ud på det japanske marked. I 2007 bliver Continental en af de fem største leverandører til bilindustrien i verden, da virksomheden opkøbte Siemens VDO Automotive AG. Det betyder også, at virksomheden styrker sin position i Europa, Asien og Nordamerika.

CONTINENTAL DÆK

I dag fremstiller Continental en bred vifte af forskellige typer dæk. Virksomheden fremstiller dæk til alle typer vejr og overflader. Dækkene er også skræddersyet til forskellige bilers forskellige behov, for at præstationen skal blive så god som muligt. Continental producerer dæk til biler, lastbiler, busser, motorcykler, cykler og specielle dæk til industrikøretøjer. For Continental er det altid vigtigst at sætte sikkerheden først, og virksomheden tager et stort ansvar for at producere så sikre dæk som muligt. Ligegyldigt hvad dine behov er til din kørsel, kan du være sikker på, at Continental har et dæk, der passer til din kørsel og dit køretøj. Når du ikke behøver at koncentrere sig om ting som sikkerhed, kan du nemt finde glæden ved kørsel. Ud over at producere sikre dæk, stræber Continental også efter at udvikle dæk, der påvirker miljøet så lidt som muligt. Leder du efter et dæk, der passer til dine specifikke behov, der er sikkert, og har en så lille miljøbelastning som muligt, så passer Continentals dæk dig godt.

Continental Dæk

FIND DÆK FRA CONTINENTAL