Contire er et system, udviklet af den store dækproducent Continental, der producerer dæk til verdensmarkedet. Ikke mindst producerer Continental fantastiske og bæredygtige samt innovative dæk af høj kvalitet. De fremstiller også dæk, der er sikre på vejene. Inden for deres nuværende sortiment finder du dæk til både personbiler, busser, varevogne og lastbiler. Med dæk fra Continental får du et produkt i verdensklasse.

Men for at tilfredsstille deres kunders behov for at spare penge og også gøre en forskel for miljøet skabtes deres system Contire. Systemet indebærer, at kunderne kan tage deres gamle, slidte dæk fra mærket og få dem renoveret, så de ser ud som nye. Dette sker gennem mange forskellige stadier, men idéen med dette er, at det naturligvis er unødvendigt at smide et par dæk væk, som stadig kan bruges. Ved at indlevere dem til genopbygning du kan bruge dem igen, i mange år.

Grunden til, at dette system er blevet populært, især for dæk, der anvendes i erhvervskøretøjer, er, at det sparer penge for kunden. Men så hjælper systemet også med at beskytte miljøet på enhver mulig måde. Ikke mindst har den seneste tids fokus på den globale opvarmning og den potentielle opvarmning af planeten ført til, at et større fokus er blevet lagt på at forsøge at genbruge så meget som muligt i dækindustrien. Og Continental lægger med deres system Contire virkelig alen til dette.

Så hvis du er en virksomhed eller en privatperson, der ikke ønsker at bruge unødige penge på nye dæk, så er Contire altså den perfekte løsning. Først kan du spare betydelige mængder af penge ved at bruge denne service, men ikke mindst kan du dernæst også beskytte miljøet. For at komme i gang og for at lære mere om denne løsning, bør du tage kontakt med din lokale forhandler af Continental.