COOPER HISTORIE

I 1914, for næsten hundrede år siden, grundlages Cooper Dæk, som det blev kaldt dengang. Det var i USA, det først gjorde sin entré inden for dækfremstilling, og takket være dets mange års erfaring har det et godt ry i branchen og blandt forbrugerne.

Cooper dæk

I dag Cooper også veletableret i Europa og resten af verden, en ekspansion, der fandt sted i slutningen af 1990'erne, da de opkøbte mærket Avon Tyres, et britisk dækmærke. Blandt forbrugerne er Cooper blevet kendt for at producere fremragende dæk til biler, der kører offroad og SUV- og vinterdæk, da egenskaberne for disse køreforhold er perfekte. Men det skal ikke glemmes, at de er lige så kvalificerede i deres produktion af andre dæk. Cooper fokuserer på at producere dæk, der er holdbare, hårde og intelligente, for derved give kunderne et dæk over det sædvanlige. De videreudvikler også dæk efter den nyeste teknologi for at holde standarden oppe i takt med fremskridt i produktionen. Virksomheden lægger en masse ressourcer i deres nye markeder og prioriterer særligt at nå op på den europæiske kvalitet for at være forbrugernes bedste valg.

Cooper-dæk er meget populære, hovedsageligt på grund af deres høje kvalitet og prisbevidsthed. De er stærkere end de fleste andre mærker, og dækkenes robuste konstruktion har et fremragende greb og kan modstå en masse slid fra alle former for belastende kørsel. De konkurrencedygtige priser, Cooper tilbyder, kombineret med deres holdbarhed betyder, at kunderne har adgang til meget prisoverkommelige dæk. Disse dæk er ikke slid-og-smid-væk, men kan bruges i lang tid, uden at der gås på kompromis med sikkerheden. Cooper ønske er simpelthen at skabe verdens bedste dæk.

Eksempler på populære dæk er vinterdækket Weather-Master WSC og Discoverer M + S samt Cooper Discoverer AT3, der modvirker ridseskader i dækket, Cooper Zeon LTZ til SUV og det lette og stille dæk CS6 Cooper til personbiler.

FIND DÆK FRA COOPER