Debica Tire Company, eller Dębica SA, som virksomheden også kaldes, er den førende polske producent af dæk til personbiler og lette køretøjer som knallerter og motorcykler. Men deres produktion dækker ikke kun disse køretøjer, for i deres sortiment finder du også dæk og slanger til lastbiler og landbrugsmaskiner for at nævne noget. Debica fremstiller ikke kun sine produkter til det polske marked, men en stor del er også direkte beregnet på eksport. Af denne grund kan du føle tillid til, at virksomheden opfylder alle internationale krav til dæk i alle former.

Dækkene fra Debica fremstilles i den polske by af samme navn. Det er en gammel by med aner tilbage til 1200-tallet, og den har i dag næsten 50.000 indbyggere. Dækfabrikanten Debica er langt den største arbejdsgiver i byen, og det er også den virksomhed, der gør de største investeringer, der fremmer den økonomiske vækst i hele den sydlige region i Polen, hvor byen er beliggende. Virksomheden beskæftiger næsten tre tusinde arbejdere og har direkte samarbejde med næsten 350 lokale virksomheder. Siden 1995 har virksomheden også modtaget penge udefra i form af strategiske investeringer fra det amerikanske selskab The Goodyear Tire & Rubber Company for yderligere at kunne udvikle og udvide produktionen af deres produkter.

Ud over det polske marked finder du dæk fra Debica i over 60 lande fordelt på seks kontinenter. Nogle af de lande, hvor de har en stor del af markedet, er Storbritannien, Tyskland, Frankrig, Spanien, Italien, USA og Brasilien. Med dæk fra Debica får du dermed prisgunstige dæk, der er af høj kvalitet og opfylder alle internationale krav. Det er også værd at overveje, at et køb af deres dæk stimulerer væksten i en hel region i det sydlige Polen.