Dneproshina er langt den største dækproducent i Ukraine. Virksomheden blev grundlagt i 1961, og i dag fremstiller de dæk inden for en række forskellige områder. Man kan sige, at grunden til Dneproshinas dæks succes er, at de er betydeligt billigere end de fleste af konkurrenternes, samtidig med at deres kvalitet er god. Når man vælger dæk fra denne producent, er man altså på udkig efter et overkommeligt alternativ til alle de store verdens førende dækproducenter. Det område, hvor dækkene bliver fremstillet, fylder et hele 107 hektar stort område, og 3.500 medarbejdere arbejder på fabrikken.

Men noget, der også er særligt ved Dneproshina som producent, er, at deres dæk er lavet til at blive brugt på industrielle maskiner. Blandt deres produkter finder du for eksempel dæk til maskiner, der anvendes i mineindustrien, samt til almindelige traktorer, mejetærskere, busser, trolleybusser, men selvfølgelig også biler og lastbiler.

Til det internationale marked producerer virksomheden mere end 150 dækmodeller. Desuden producerer de også 2.000 artikler, der relaterer sig til dæk på forskellige måder, og i de fleste tilfælde, lige som dækket selv, er lavet af gummi. Da denne produktion hovedsageligt er lavet til eksport, kan du også føle dig sikker på, at de opfylder alle internationale krav.

Når du vælger dæk fra denne producent, kan du gøre et kup, fordi deres dæk er væsentligt billigere end deres konkurrenters. Men faktum er, at deres dæk, på trods af den meget lavere pris, holder en høj ydeevne. Desuden tilbyder de en god service til alle virksomheder i branchen, og ikke mindst veludviklede relationer med deres forhandlere i over 30 lande verden over. Ved at vælge dæk fra Dneproshina, langt den største dækproducent i Ukraine, kan du være sikker på at få prisgunstige dæk, der også opfylder alle internationale krav til, hvordan dæk skal se ud og være. Ikke mindst deres holdbarhed vil overraske.