Qingdao Doublestar Gummi og Plastic Machinery er den virksomhed, som også er kendt som Double Star. Det er en meget gammel kinesisk virksomhed, der blev startet i 1920'erne, da det var under statslig kontrol. Dengang fremstillede de først og fremmest gummi til at forsyne den fattige befolkning med gode sko til deres fødder. Men i dag er virksomheden vokset dramatisk, og selskabet producerer dæk, ikke mindst til alle forskellige former for køretøjer. Virksomheden er en af Kinas 500 største, og dens produkter eksporteres til hele verden, ikke mindst på grund af deres overkommelige priser.

En af grundene til den succes, som dette selskab har haft, er, at de er under konstant fornyelse og altid forsøger at finde nye produkter og løsninger. Deres tekniske teams og deres innovationer har gjort dem til en ledende aktør inden for dæk- og gummiprodukter til industrimaskiner. Innovative dæk til lastbiler og traktorer, men også mere specifikke maskiner i bygge- og mineindustrien har gjort Double Star til en velkendt virksomhed på verdensmarkedet.

Desuden kan Double Star producere små oplag af ikke-standard dæk. I en sådan proces kan de hjælpe deres kunder med alt fra design til støbning og slutarbejde. I 2012 rangerede Double Star som den tolvte største dækproducent og den fjerde største i Kina, når det kommer til produkter til industrien. Selskabets høje anseelse har betydet, at deres produkter eksporteres til mange lande verden over. I dag er der forhandlere af Double Stars produkter i Europa, Asien, Amerika, Afrika og Mellemøsten.

Med dæk fra denne producent får du derfor en høj kvalitet til en meget lav pris. Deres konstante innovationsvilje gør også, at du kan føle dig sikker på, at du altid får et produkt, der er i spidsen af forskningen. Men ikke mindst følger deres produkter også alle internationale krav. Held og lykke med dine dæk fra Double Star.