FALKEN HISTORIE

Falken dæk blev produceret for første gang i 1983 og var, og er også i dag, et flagskib for såkaldt Ultra High Performance for japanske mærke Ohtsu Tire and Rubber. Blot to år efter produktionsstarten af Falken Tire begyndte dækkene at blive eksporteret. De blev eksporteret til USA, og et par år efter det begyndte eksporten til Europa. Nu, tre årtier efter at produktionen startede, er Falken blevet et yderst velkendt og i princippet uafhængigt mærke, der fokuserer på produkter med såkaldt Ultra High Performance, forkortet UHP. Falken dæk sælges på markeder over hele verden, og deres markedsandel vokser konstant, især i Europa, takket være deres enestående kvalitet og ydeevne. I dag ejes Ohtsu Tire and Rubber af Sumitomo Rubber Industries, der er verdens sjette største dækproducent. Sumitomo Rubber Industries købte Ohtsu Tire and Rubber i 2003.

Dæk fra Falken

FALKEN DÆK

Falken-dæk har, foruden high-performance dæk der er lidt ud over det sædvanlige, en meget bred vifte af dæk til biler, lastbiler og fire-hjulede køretøjer i størrelser, der spænder fra 12 til 22 tommer. Inden for deres segment Ultra High Performance-dæk findes der en bred vifte af dæk, der giver forbrugerne kvaliteter, der er udviklet ved hjælp af teknikker fra professionel motorsport. Ved at gøre brug af standarder og teknikker udviklet og anvendt i motorsport, er Falken på forkant med udvikling og optimering af deres produkter i henhold til de nyeste teknologier. Takket være deres enestående kvalitet er Falken i dag leverandør af originalt udstyr til bilmærker som Subaru, Suzuki og Daihatsu.

Eftersom inspiration til design og produktion af Falken-dæk kommer fra motorsport, er det kun passende, at netop Falken sponsorerer og også anvendes i American Le Mans Series, der er et langdistance løb for tosædede sportsvogne, og Monster Energy Supercross, der er en motorcykelkonkurrence, der foregår på baseball- og fodboldstadioner.

FIND DÆK FRA FALKEN