Farm King er en serie af dæk, der er specielt designet til landbrugsmaskiner af forskellige slags. Dette betyder, at de har dæk til traktorer, diverse landbrugsredskaber og især mejetærskere. Farm King er et mærke, der har længe har været fremstillet af Asian Tire Factory (ATF), der uden tvivl er Indiens førende producent og eksportør af bil dæk, slanger og fælgbånd. Produktionen af alle deres Farm King-produkter foregår på deres produktionsfacilitet beliggende i Jalandhar. Virksomheden, der blev etableret i 1993, blev omdannet til et aktieselskab i 2008. Virksomheden og fabrikken, hvor alle produkter i Farm King-serien bliver fremstillet, er godkendt og lever op til internationale krav. Desuden arbejder de løbende på at forbedre produkternes kvalitet og design.

Den globale efterspørgsel efter produkter fra Farm Kings segment er steget enormt, i takt med at en voksende del af landbruget i verden er blevet industrialiseret. Det betyder, at presset på produktionen af dæk fra Farm King er blevet enormt. Denne ændring er sket på forholdsvis kort tid, og i dag leverer virksomheden produkter til lande som USA, Canada, Europa, Afrika, Mellemøsten og Australien. Men også en del omkringliggende asiatiske lande aftager en stor del af deres dæk.

Grundene til at vælge dæk fra Farm King er mange. Ikke mindst fordi de har en fin kundeservice, lige som de har en garanti, der rækker langt på de fleste af deres produkter. Men sandsynligheden for, at du skulle komme til at bruge den er lille, fordi hvert dæk inspiceres omhyggeligt for at opfylde alle kravene inden for industriel landbrugsproduktion. Virksomhedens konstante evne til at implementere nye innovationer gør også, at du kan være sikker på, at Farm King tilbyder dig et dæk af banebrydende forskning. Der er således mange grunde til at vælge et dæk fra denne producent.