Fortuna er en forholdsvis ung virksomhed og er hurtigt blevet et af de førende mærker i verden, når det kommer til prisoverkommelige dæk til biler. Dækkene fra denne fabrikant købes således af dem, der ikke ønsker at betale så meget for deres dæk, men som stadig ikke ønsker at gå på kompromis med sikkerheden.

Siden starten er Fortuna hurtigt vokset, og mærkets ry er i dag er rigtig godt. Deres dæk sælges i mere end 38 lande verden over, og millioner af biler udstyres med dæk fra virksomheden hvert år. En del af strategien for vækst har været at fokusere på at strømline alle faser af produktionen for at være i stand til at fastholde lave priser og samtidig få et godt, sikkert og holdbart produkt. Den fabrik, hvor dækkene er fremstillet, er et state-of-the-art anlæg, der bruger de mest moderne maskiner og udnytter alt inden for de nyeste teknologier. Men fabrikken bruger også løbende opgraderinger og investeringer. Fortuna har også et unikt partnerskab med alle forhandlere, der i sidste ende sikrer mærkets plads i budgetsegmentet. Desuden indføres løbende nye dækstørrelser for hver sæson.

Dækkene fra Fortuna har en række karakteristika, der gør dem fordelagtige. Dette omfatter en behagelig, rolig kørsel, lav rullemodstand og lavt brændstofforbrug. Herudover fås for eksempel deres vinterdæk i en række forskellige varianter. Du kan vælge, om du vil have med eller uden pigge, og der er kun en lille risiko for, at du ikke vil finde de dæk, du har brug for til din bil i deres sortiment.

Der er således mange grunde til at købe dine dæk fra Fortuna. Men det vigtigste argument er måske, at du får et dæk af god kvalitet, der er sikkert og opfylder alle internationale krav uden at det koster en bondegård. Du vil blive overrasket over, hvor meget du får for dine penge.