Gerutti er en producent af dæk til dig, der er på udkig efter noget, der er i den absolutte budgetklasse. Men ikke alene er disse dæk en fordel, hvis du ønsker at spare penge, de er også af god standard. Deres dæk er produceret i Indonesien og målet er for dem er, at lave et dæk til alle bilmodeller. Uanset om du er på udkig efter dæk til din lille Mazda eller din firehjulstrukne terrænbil, kan du garanteret finde dæk fra denne producent.

På trods af, at deres dæk er fremstillet i Asien, er det virksomhedens primære mål at producere budgetdæk til eksportmarkederne. Dæk fra Gerutti kan findes på biler i mange forskellige lande, og især i USA er det almindeligt, at biler er udstyret med dæk fra dette selskab. Men selv om de er i stand til at holde en lav pris på deres produkter, skal man ikke bekymre sig om deres kvalitet og sikkerhed. På fabrikken i Indonesien, hvor alle deres dæk produceres, overvåges hvert trin i processen. Ikke alene blandingen af råmaterialer, den oprindelige gummimasse, som dækkene er lavet af, kontrolleres. Mindst lige så meget energi bruges på at sikre, at dækkene opfylder de grundlæggende krav til stabilitet og ydeevne. Det er en af grundene til, at dæk fra Gerutti opfylder alle internationale krav til dæk, der findes. Ikke mindst tager disse krav i betragtning, hvor sikre dækkene er.

Så vælg dæk fra Gerutti for at spare de flest penge, uden af den grund at gå på kompromis med dækkets kvalitet. Du vil også finde, at dækkene fra denne producent findes til utroligt mange bilmodeller i alle størrelser. Med dæk fra denne virksomhed får du mere i din tegnebog og dermed større køreglæde i livet!