GoldenTyre er en ung og dynamisk virksomhed, der har specialiseret sig i at producere og distribuere motorcykeldæk. Selskabet er baseret i Italien, og derfra tager de sig af deres forretning, der nu har en global rækkevidde. En af grundene til, at GoldenTyre er blevet enormt på markedet for professionelle motorcyklister i forskellige discipliner, er, at de altid har haft et tæt samarbejde med forskellige hold inden for motorcykelsporten. Blandt de kategorier af motorcykelsport, som GoldenTyre leverer til, er: Minicross, Extreme Enduro, Supermoto, Motocross/Supercross, Enduro WEC og Speedway. Fordi de fremstiller dæk til racerkørere i verdensklasse, er det næsten overflødigt at tilføje, at deres produkter har en kvalitet og ydeevne, der er ud over det sædvanlige. Blandt de hold og enkeltpersoner, denne virksomhed har leveret dæk til, finder man bl.a. Graham Jarvis, Steffi Laier og Julien Bill. De repræsenterer således verdensklassekørere på det absolut øverste niveau.

Samlet set er der mange grunde til virksomhedens succes. Nogle af disse er, at den bl.a. har været rigtig god til at udvikle sig ved altid at være i front, når det gælder innovation. Virksomheden har også fra starten fokuseret på at have en global tilstedeværelse, og som tidligere nævnt, har de også haft et tæt samarbejde med de førende kørere inden for motorcykelsport. Det betyder, at de har lært og modtaget rådgivning fra de allerbedste, når de har konstrueret deres motorcykeldæk. Men de har også hele tiden sørget for at tage ansvar for miljøet så vidt muligt. Genbrug og miljømæssig produktion har været nøgleord.

Så hvis du vil have motorcykeldæk i verdensklasse, er GoldenTyre det oplagte valg. Ved at vælge dæk fra denne virksomhed får du en god køreoplevelse, måske fordi du bruger de samme dæk som de bedste kørere i verden.