Goodride

Goodride har et varieret produktsortiment, med dæk, der kan findes på alt fra person-, sports og lastbiler, traktorer, cykler og motorcykler til trillebøre og larvefødder. Hovedsageligt udvikler Goodride dæk til arbejdskøretøjer, landbrug og sværindustri samt personbiler, men har også en forankring i motorsporten.

Chris Gonzalez, også kendt som Gonzo Drift, der kører i såvel den canadiske som den amerikanske drifting liga, har brugt Goodrides dæk i næsten to år og er absolut begejstret. De er perfekte til drifting efter hans mening, både med hensyn til pris og ydelse. De klarer sig godt under høje hastigheder og holder overraskende længe i betragtning af mængden af slid, drifting indebær.

Goodride udkonkurrerer efter hans mening både BFG og Toyo samt Nitto. Frem for alt er han imponeret over modellen SV308, og han anbefaler dem til både professionelle kørere og præstationsentusiaster.

Det canadiske selskab Goodride blev etableret i 1958 og sælges i de fleste dele af verden. Som motto har de: ærlighed, integritet og kundeservice. Goodrides fabrikker er både prisvindende og berømte. Blandt andet har de modtaget anerkendelse fra det amerikanske Department of Transportation (DOT) og Den Økonomiske Kommission for Europa (ECE).

Virksomheden føler stærkt for menneskeligt fællesskab, og understøtter dette ved såvel at arbejde for et personligt engagement i og bånd til forhandlere, samarbejdspartnere og kunder som flere engagementer uden for virksomhedens almindelige forretningsområde. Virksomhedsfilosofien er, at man gennem en aktiv og dedikeret support styrker båndene mellem virksomheder og sociale grupper.

Eksempler på dette er, at man på Goodride støtter KFUMs arbejde med at opbygge stærke unge, familier og lokalsamfund. Samt at man støtter The Citizens Foundation of Canada (TCF Canada), en organisation, der finansierer grupper og aktiviteter fokuseret på at sprede undervisning til børn i den tredje verden.

Goodride er også en sponsor af det canadiske baseballteam Kal Tires.