GT Radial

GT Radial produceres af GITI Tires, og deres dæk kan findes i mere end 100 lande i verden og sidder på alt fra lastbiler og busser til SUV'er og sportsvogne.

Meget arbejde lægges i kvaliteten af dækkene, der bliver omhyggeligt testet fra prototypestadiet til det færdige produkt, stikprøver tages jævnligt fra produktionslinjen til røntgen og dissektion, alt for at forsikre sig om dækkenes kvalitet i alt fra vejhåndtering, komfort, sikkerhed og støjniveau.

Hvert dæk har en unik stregkode og inspiceres såvel mekanisk som af specialuddannet personale. Alle GITI Tires fabrikker er certificerede med ISO/TS16949: 2002, hvilket er den højeste internationale kvalitetsstandard, der findes.

GITI Tires har en formuleret miljøtænkning og en stræben efter en ægte grøn profilering. Man hjælper med at beskytte regnskoven i Sumatra for bedre absorption af kuldioxid og arbejder for at få alle sine fabrikker certificeret med ISO 14001. I produktionen anvendes desuden ingen aromatiske olier, noget der reducerer udledningen af kræftfremkaldende stoffer, når dækkene slides.

GT Radial-dæk er designet til at være lydsvage og have lav rullemodstand, aspekter, der forbedrer lydmiljøet på og omkring vejene og reducerer brændstofforbruget.

Også motorsport er et fokusområde for GITI Tires, der har flere teams rundt om i verden. For at understrege sin dedikation til racerløb og anden motorsport har GT Radials for nylig startet sin egen motorsportshjemmeside med fotos, videoer og reportager fra begivenheder rundt omkring i verden.

Med produktion af 137.000 dæk om dagen og 23.000 medarbejdere over hele verden, der spænder fra testkørere i Finland (hvor især vinterforhold testes), England og Kina: Kinesiske fabriksarbejdere og udviklingsteams samt forhandlere i Canada og USA er GITI Tires et tungt varemærke med stor anseelse og en international pondus af storhed.