HANKOOK HISTORIE

Hankook blev grundlagt i 1941 og er den første koreanske dækproducent. Siden da har Hankook banet vejen for Koreas andre dækvirksomheder, og virksomheden fortsætter med at være en pioner i dækfremstillingsindustrien. Hele 80 procent af Hankooks salg eksporteres til udlandet. I dag sælger virksomheden sine dæk til over 180 lande. At Hankook er så fremgangsrig skyldes, at virksomheden fremstiller dæk med de nyeste teknologier og bruger et internationalt produktionssystem. Udover dæk producerer virksomheden også batterier, alufælge og bremseklodser. Hankook har omkring 14000 medarbejdere på sine fire regionale nationale hovedkvarterer, fem forskningsfaciliteter og over 20 lokalafdelinger over hele kloden. Navnet Hankook fik virksomheden først i 1968, inden da hed det Chosun Tire Company. I dag producerer Hankook mere end 50 millioner dæk om året og forsyner flere bilproducenter med originale dæk til deres biler. Hankook er hovedsageligt kendt for sine radialdæk og diagonaldæk. Hankooks dæk fremstilles på virksomhedens produktionsfaciliteter i Sydkorea, Kina, Ungarn og Indonesien. Hankook har også planer om at åbne en fabrik i Tenessee, USA. Virksomhedens hovedsæde er placeret i Sydkorea.

Dæk fra Hankook

Hankooks mål er at levere produkter af høj kvalitet og at give en god service. Hankook ønsker at fortsætte med at være førende, når det kommer til kundetilfredshed, at være en af de bedste dækproducenter i verden, at fortsætte med at producere kvalitetsprodukter, at have medarbejdere, der er vidende om, hvad de arbejder med, og er motiverede til at arbejde, samt at fortsætte med at vokse og have stærke økonomiske resultater. For Hankook, er det vigtigt, at virksomheden forbedrer livskvaliteten for sine medarbejdere, og at de samfund, som Hankook virker i, kan drage fordel af deres tilstedeværelse. Hankook fremstiller dæk til blandt andet personbiler, SUV'er, lastbiler og busser. For at fortsætte med at udvikle og forbedre deres produkter investerer Hankook omkring fem procent af sine indtægter i både forskning og udvikling. Hankook har fem forskningsfaciliteter i forskellige dele af verden for at kunne møde krav og ønsker fra kunder i forskellige regioner. Hankook ved, hvor vigtigt det er at investere i forskning for at holde sig opdateret med den nyeste teknologi, og det er en prioritet for dem. Virksomhedens produkter skal altid imødekomme kundernes krav og behov. Hankook bestræber sig på at opfylde kundernes ønsker, før kunden selv har anmodet om det. Ved at bruge Hankooks dæk i motorsport udsættes dækket for ekstreme belastninger. Disse udfordringer gør, at Hankook kan forsikre sine kunder om, at de dæk, de køber, kan håndtere de mest ekstreme udfordringer, netop fordi dækkene er bygget til at håndtere racing. Hankook har selv udviklet kontrolsystemet Kontrol, bruges til at teste og kontrollere dæk fremstillet af virksomheden. Ved at bruge Kontrol har Hankook har været i stand til at forbedre køreoplevelsen på flere måder. Kontrol forbedrer ydeevnen, komforten, sikkerheden og miljøpåvirkningen.

HANKOOK DÆK

Hankook er på forkant, når det kommer til at udvikle og producere dæk, der er designet til motorsport. Ved at kombinere kvalitetsdesign med de nyeste materialer kan Hankook fortsætte med at producere dæk, der er af den bedste kvalitet. Hankooks mål er at blive anerkendt som en af verdens bedste og mest succesfulde dækproducenter, der bruger den nyeste teknologi og udvikler nye, innovative produkter. Siden Hankook lancerede sine racerdæk på det amerikanske marked, har virksomheden investeret mere og er blevet mere involveret i motorsport. Hankook har også haft stor succes på racerbanerne og har taget mange førstepladser. Hankook sponsorerer også mange løb inden for motorsport, for eksempel det skotske rallymesterskab. Hankook er den officielle leverandør af dæk til Deutsche Tourenwagen Masters, der er en af verdens mest populære konkurrencer i sin gren.

Hankook Dæk
For Hankook er det vigtigt at arbejde på at blive en virksomhed, der er bæredygtig miljømæssigt. Derfor arbejder Hankook løbende på at reducere påvirkningen, virksomheden har på miljøet. Virksomheden arbejder også på at udvikle produkter og teknologier, der skåner miljøet. Hankook ser det som sit ansvar at forbedre verden omkring virksomheden, og et skridt i denne retning er at forbedre Hankooks produkters miljøbelastning. Uanset om du er på udkig efter dæk til en personbil eller til din racerbil, kan Hankook hjælpe dig. Hankooks innovative dækdesign giver dig mange fordele som kunde. Hankooks mål er at fortsætte med at udvikle dæk, der er bedre både i forhold til ydeevne og teknologi. Du kan regne med, at Hankook giver dig det allernyeste inden for dækteknologi. Køber du dine dæk hos Hankook, får du et dæk, der ikke kun præsterer godt, men bedst. Du kan være sikker på, at Hankook tilbyder et dæk, der er sikkert og pålideligt at bruge. Dækkene fra Hankook er grundigt testet, for at Hankook skal kunne garantere, at du bliver tilfreds med dine nye dæk. Virksomheden ved, hvor vigtig kvalitet er for kunderne, og sørger derfor for kun at fremstille og sælge dæk, der er af højeste kvalitet. Når du vælger Hankook, vælger du kvalitet og ydeevne.

FIND DÆK FRA HANKOK