Heidenau er en virksomhed, der gør alt for at producere de bedste dæk i verden til tohjulede køretøjer. Dækkene er produceret i Tyskland, og gennem intensiv forskning og viden om materialer, forsøger de at opfylde krav fra kræsne knallert-, motorcykel- og scooterkørere. Fordi de er en meget lille virksomhed, har de også et meget tæt forhold til deres kunder. På deres hjemmeside kan du for eksempel læse åbne breve til dem om, hvordan brugere på verdensplan stolte har tilbagelagt tusindvis af kilometer på deres dæk. Virksomheden hævder selv, at de ønsker at gøre alt for at leve op til, hvad mærket "Made in Germany" altid har stået for: enestående kvalitet. Med deres dæk på din motorcykel eller scooter, kan du altså føle dig sikker på, at de ikke skal udskiftes lige med det samme.

Heidenau konstruerer dæk for at kunne give dig alt, hvad du forventer af højkvalitetsprodukter. Målet er, at det skal være let at køre med dæk fra producenten, uanset om du er oppe i høje hastigheder, tager en skarp kurve eller kører i vådt føre. Udover produktionen af hjul til motorcykler til eksisterende mærker af moderne snit, producerer de også hjul i vintagestil, hvilket er nogle af deres mest populære produkter. Og faktum er, at du tilmed også kan finde hjul, der er lavet til race-segmentet, i deres sortiment. Virksomheden har således en stor bredde, ud over de sædvanlige hjul til motorcykler og scootere.

Så hvis du er interesseret i dæk, der er produceret i et begrænset oplag og er af en fantastisk kvalitet, er Heidenau det perfekte valg. Ikke mindst fordi du med dæk fra denne producent kan føle dig sikker på vejen, betyder det, at mærket er et godt valg. Deres omsorg for detaljer gør også, at dækkenes holdbarhed er utrolig god. Som motorcyklist kan du køre mange tusinde kilometer med dæk fra Heidenau!