Interco er en virksomhed, der er baseret i Lousiana i USA, og dens mål er at forsøge at producere de absolut bedst mulige dæk til racerløb med firehjulstrukne køretøjer, terrængående køretøjer og køretøjer konstrueret til drag racing. Deres konstante dedikation til at producere de bedst mulige dæk og til altid at forblive på den teknologiske forkant, har gjort dem til en anerkendt virksomhed i branchen. I dag producerer de en række forskellige dæk til forskellige formål.

Dækkene, som virksomheden tilbyder til firehjulstrukne køretøjer, er inden for kategorien Light Truck Tires. Her findes en håndfuld forskellige dæk, der er egnet til alle typer af kategorier af kørsel. Ikke mindst deres forskellige dækning gør, at de kan klare alle de udfordringer, som hårdere terræn byder på. Inden for Series Racemaster Tires finder du deres forskellige dæk designet til drag racing. Disse har et minimalt mønster, og i nogle tilfælde ikke noget overhovedet, alt for at kunne tilbyde så lidt modstand mod kørebanen som muligt, så man hurtigt kan nå op på høje hastigheder.

Virksomheden producerer også Interco-dæk, der er beregnet til brug inden for landbrug og industrielle virksomheder. Det tilbydes således dæk, der er specielt tilpasset til brug af traktorer og andre lignende køretøjer. Disse dæk er naturligvis meget grovere, og de er tilpasset til på forskellige måder at skabe stabilitet og styrke. Dækkene er derfor forsynet med et meget groft mønster.

Dækkene fra Interco ligger absolut i det øvre prislag, men på den anden side tilbyder de en langt højere kvalitet end de fleste andre virksomheder kan. Med dæk fra denne virksomhed får du en kvalitet, der giver dig mulighed for at føle dig tryg ved, at dine dæk ikke kun vil holde længe, men at de også er utroligt sikre og stabile.