Jinyu er en af Kinas førende dækproducenter, grundlagt i 1995. Det er en virksomhed, der ikke kun er en af landets største, men også den virksomhed, der har landets mest effektive og moderne produktionsanlæg. Ikke mindst bliver Jinyu af mange udenlandske virksomheder betragtet som den mest pålidelige og bedste dækproducent i Kina. En af grundene er, at virksomheden har en gedigen kvalitetskontrol, der gør, at deres produkter altid lever op til den højeste kvalitet. Desuden er priserne på dæk fra Jinyu rigtig gode. De sælges i over 100 lande rundt om i verden, og hvis du tilfældigt udvælger en bil på gaden, er chancen stor for, at netop den bil har dæk fra denne producent.

Jinyu tilbyder dæk til en bred vifte af køretøjer, men frem for alt vil du finde virksomhedens dæk på almindelige biler og lastbiler. De har også et omfattende sortiment til firehjulstrukne køretøjer, men også til lettere terrænbiler af forskellig art, der er lavet til at modstå de hårdeste betingelser i mange år, uden at svigte i ydeevnen.

Dækkene fra Jinyu står på fire ben. For det første er de lavet til at tilbyde et så højt niveau af komfort, som det er muligt. De er også designet til at give en stille kørsel, hvilket ikke mindst er vigtigt for miljøet. Med forkert konstrueret dæk kan det blive meget støjende. De er også konstrueret til at være så sikre som muligt og til at tilbyde føreren videst mulig kontrol over bilen.

Hvis du vælger dæk fra Jinyu, gør du, hvad mange allerede har gjort: vælger dæk, der er billige og samtidig tilbyder en høj kvalitet og holdbarhed. Med dæk fra denne, en af Kinas førende dækproducenter, får du dæk med fantastiske køreegenskaber. De er både stille, sikre og pålidelige. Og ikke mindst er de venlige mod din økonomi.