Kelly Tires er i dag den absolut ældste dækproducent i USA og har langt over hundrede års erfaring. Deres historie går tilbage til 1894 i Ohio, da Kelly begyndte at producere gummihjul til vogne trukket af heste. Det var på det tidspunkt en utrolig nyhed, og gummiet havde mange fordele i forhold til træhjul med stålforstærkninger. De nye hjul i gummi var meget lettere og krævede mindre friktion og kraft for at starte, hvilket gjorde, at vognene kunne rulle jævnere og tilbyde mere fleksibilitet. I dag producerer Kelly stadig dæk, men nu til biler. At kunne kalde sig USAs ældste dækproducenter er noget, virksomheden er meget stolt af. Traditionen med at give kunderne gode dæk, fortsætter de med at forvalte godt, og blandt andet har de et program, hvor de tilbyder deres kunder 30-dages returret. En sjov detalje kan være, at præsident William Howard Taft havde sin bil monteret med dæk fra netop Kelly Tires.

I dag er Kelly en del af Goodyear Tire & Rubber Company, med hovedsæde i byen Akron og beskæftiger ca. 73.000 mennesker i 22 lande. Hvert år producerer virksomheden næsten 200 millioner dæk. Det er med andre ord ikke kun i USA, at man anvender virksomhedens dæk, men de findes på biler alle steder i verden. Derudover kan du føle sig helt sikker på, at virksomhedens dæk lever op til alle typer af internationale sikkerhedsregler.

Så hvis du ikke bare er ude efter et par almindelige dæk, men virkelig ønsker et par dæk, som du kan føle dig sikker på, vil give dig både sikkerhed og kvalitet, så er Kelly Tires et godt valg. Det kan måske endda være en pointe, at du ved, at din bil har dæk fra samme producent, der engang muliggjorde den amerikanske præsidents fremfærd.