Kenda er en dækproducent grundlagt i Taiwan i 1962. Virksomheden er blevet kendt for sit brede repertoire, og producerer dæk til både motorcykler, biler, cykler og kørestole. Erfaringen med at have produceret dæk til så forskellige anvendelsesområder har betydet, at de har opnået enestående ekspertise og knowhow til at lave sikre og holdbare dæk, der gør kørslen glat og smidig. Dæk fra Kenda kan bruges i et bymiljø for den, der mest bruger sin bil til at køre til og fra arbejde, men virksomheden har også fremragende produkter, når det kommer til hårdere terræn. Uanset om du kører en konkurrence i skoven eller har brug for at rejse over lange afstande i en snestorm, vil dine dæk fra Kenda holde standarden hele vejen.

Virksomhedens udviklere og ingeniører arbejder konstant på produktdetaljerne for at fremstille dæk med uovertruffen holdbarhed. Ved gennem flere årtier at lytte til kunderne og tage den nyeste teknologi til sig, har man været i stand til at tilbyde det brede produktsortiment, som man kan i dag. Kundens køreoplevelse og sikkerhed er altid i centrum, og i 50 år har virksomheden finpudset sit koncept til perfektion. Kenda tester deres dæk flere gange under barske og krævende forhold, således at det færdige produkt vil være af højeste kvalitet. Dette gælder ikke kun for dækkets ydeevne, men også, at det bliver produceret så miljøvenligt som muligt. Kenda har et skrapt program for energieffektivitet, og dækkene skal også opfylde de strenge sikkerhedskrav, før de frigives til salg.

Uanset hvilken type køretøj du kører, kan du altid stole på, at Kendas dæk er af højeste kvalitet. Virksomhedens produkter har vundet flere priser og afstemninger i flere kategorier, og ses som et innovativ producent, man altid kan stole på. Dette gælder for både ydeevne og sikkerhed, og uanset om det handler om biler eller mountainbikes.