Kings Tire producerer dæk, slanger og fælgbånd til en række forskellige køretøjer, der ikke kun omfatter almindelige biler, men også køretøjer, der anvendes i industrien. Virksomheden blev grundlagt i Taiwan i 1988 og har i dag tre fabrikker i Tianjin, Kina. Kings Tire tilbyder en global service, hvor man ikke mindst finder virksomhedens produkter i Europa, USA, Australien og New Zealand. Da eksporten er det vigtigste marked for Kings Tire, betyder det, at alle de produkter testes grundigt og kontrolleres for at opfylde de internationale sikkerhedsregler og krav til produkter inden for segmentet af dæk til alle typer køretøjer.

Ud over dæk til almindelige køretøjer, producerer virksomheden også dæk til lette lastbiler samt busser og lastbiler. Ikke nok med det, så producerer de en række forskellige dæk, der har specifikke anvendelsesområder, især i industrien. I deres sortiment finder du for eksempel dæk til kraner og gaffeltrucks, samt til lastbiler og køretøjer, der anvendes primært i mineindustrien. I tilknytning til sidstnævnte er den globale efterspørgsel på mineraler og metaller vokset eksplosivt i de sidste ti år, og derfor er efterspørgslen efter dæk, der er lavet til maskiner, der anvendes i denne industri, i hastig vækst.

Men herudover har virksomheden også dæk, der er tiltænkt brug på andre landbrugsindustrier. Her er der for eksempel dæk til trillebøre, samt til store traktorer og mejetærskere. Kings Tire fremstiller også specielle dæk til brug på firehjulstrukne køretøjer og scootere, der har brug for et ekstra greb.

Med dæk fra Kings Tire garanteres du et produkt, der er af en utrolig høj kvalitet. Og hvis du er en virksomhed inden for industrien eller landbrugsindustrien, kan du føle dig sikker på, at deres tilpassede produkter ligger i den absolutte tekniske front. Vælg dæk fra Kings Tire, så får du dæk, der vil holde og præstere længe.