Kleber er en dækproducent, der er blevet kendt i hele Europa for sin pålidelighed. Virksomheden laver dæk, der passer til de fleste køretøjer og alle vejunderlag, uanset om man skal køre konkurrencer på asfalt eller har brug for at komme igennem en snestorm. Dæk fra Kleber betyder, at du altid kan føle dig sikker på, at du vil have kontrol over køretøjet. Virksomheden ejes nu af den kendte producent Michelin.

En af grundene til, at Klebers dæk er blevet så kendte for deres pålidelighed og sikkerhed, er, at dækkene findes i så mange forskellige klasser af gribeevne på våde overflader. Ikke mindre end syv forskellige klasser er til rådighed, fra A (kortere bremselængde) til G (længste bremselængde). Forskellen mellem de to ekstremer kan i nogle tilfælde være så stor som 30 procent. Det skyldes blandt andet, hvad omstændighederne er, for eksempel hvilket underlag man kører på, og hvilken type køretøj man kører. Et andet aspekt, der er værd at tænke over, er, at Klebers dæk også findes i forskellige grader af brændstofeffektivitet. Også her er der syv forskellige klasser, fra A (mest effektiv) til G (mindst effektiv). Der er mulighed for at reducere brændstofforbruget med op til hele 7,5 procent, afhængig af køretøjet og omstændigheder. At afgøre præcist, hvor høj brændstofeffektiviten bliver, er imidlertid vanskeligt, da der er så mange parametre at tage hensyn til, men med dæk fra Kleber er man kommet en god bid af vejen.

For dem, der er på udkig efter en dækmodel, der er egnet til forskellige typer af vejr og overflader, er Dynaxer HP3 et populært valg. Det er en meget robust variant, der er fremragende til brug på våde overflader med bibeholden sikkerhed og reaktionsevne. Dæk fra Kleber findes til både personbiler og varebiler og er i stand til sikkert og problemfrit at transportere tungere laster, både sommer og vinter.