KUMHO HISTORIE

Kumho betyder smuk, rolig sø og er også navnet på en koreansk dækfabrikant. Virksomheden Kumho er en af verdens ti største dækproducenter, og de producerer næsten 60 millioner dæk på virksomhedens fabrikker i Kina, Korea og Vietnam. Alene i Korea har virksomheden tre fabrikker. På fabrikkerne produceres dæk til biler, varevogne, lastbiler og SUV. Chevrolet, Hyundai, Kia og Volkswagen er blandt de bilproducenter, der har valgt at bruge Kumhos dæk som originalt tilbehør til deres biler. Dækkene sælges i cirka 180 lande verden over. Kumho har tre forskningsfaciliteter, der konstant arbejder på at udvikle ny teknologi, der forbedrer dæk fremstillet af selskabet. Kumhos forskningsfaciliteter er placeret i Korea, USA og Storbritannien. Hvert forskningscenter fokuserer på udvikling af innovationer og teknologier, der er skræddersyede til netop det marked, de forskellige anlæg findes på. Virksomhedens hovedsæde ligger i Gwangju, Sydkorea. Kumho leverer også dæk til Formel 3-racing og har også formået at udvikle et dæk til F1, hvilket viser den avancerede teknologi til motorsport, som Kumho anvender. Kumho har i over 15 år har været involveret i motorsport og i den tid gjort store fremskridt. I dag leverer virksomheden racer- og rallydæk med præstationsniveauer, der er mindst lige så høje som de mere etablerede virksomheders dæk. Kumho laver dæk til alle typer af motorsport, så uanset hvilken sport du konkurrerer i, kan du være sikker på at Kumho kan levere et dæk, der passer dine behov godt. Kumho sponsorerer også den europæiske Formula Racing.

Dæk fra Kumho

Da Kumho blev grundlagt i 1960, hed virksomheden Samyang Tire Co. Virksomheden startede fabrikation af dæk i 1960 og producerede dengang omkring 20 dæk om dagen. I slutningen af 1960'erne opkøbte virksomheden Kumho KS Mark og begyndte med at levere dæk til Østasien. I 1969 udviklede Kumho sit første dæk konstrueret til sne. Koreas regering kæmpede fra slutningen af 1960'erne og ind i 1970'erne med at bygge landets økonomi op. For Kumho betød det, at virksomheden arbejdede hårdt for at nå regeringens mål. I løbet af denne tid byggedes og åbnedes Gwangju fabrikken. Kumho kunne efter dette, med hjælp fra sine bånd til UNI Royal USA, begynde at markedsføre deres produkter internationalt. Trods oliekrisen i 1970'erne fortsatte Kumho med at ekspandere med succes og blev i 1976 den førende dækproducent i Korea. 1980'erne var et årti, hvor Kumho stod over for mange udfordringer, men virksomheden løste disse udfordringer på den bedste måde og var i stand til at fortsætte sin succesfulde ekspansion. Kumho fortsatte med at udvikles i 1990'erne og omstrukturerede virksomheden for at kunne tage plads på det internationale marked. Det var i 1996 at ændrede navn til Kumho Tire Co, Ltd. Under 2000'erne etablerede Kumho sin position på det globale marked, og virksomheden har også været i stand til at udvide og bygge en række nye produktionsanlæg.

Kumho er også involveret i og støtter kultur og kunst i samfundet. For Kumho er det naturligt at forbedre samfundet gennem kunst og kultur. Kumho etablerede sin stiftelse Kumho Cultural Foundation i 1977. Fondens formål er at støtte klassisk musik og kunst. Fonden giver også tilskud til kunstnere, arrangerer uddannelse og udlåner usædvanlige musikinstrumenter. Stiftelsen driver også Kumho Art Hall, et center for klassisk musik. Centret er specielt designet til at passe perfekt til kammerkoncerter. På Kumho Art Hall afholdes årligt omkring 200 koncerter. Kumho ser sit bidrag til kunsten som en måde at forbedre samfundet på, og i dag er stiftelsen Kumho Cultural Foundation en af Sydkoreas vigtigste kunstmæcener.

KUMHO DÆK

Kumho har siden grundlæggelsen arbejdet på at opbygge en stabil virksomhed, der producerer sikre og pålidelige dæk. Kumho er en virksomhed, der stræber efter bæredygtighed i alle sine virksomheder. I dag er det muligt at se resultaterne af Kumhos ihærdige arbejde for at blive en bedre virksomhed, da de er en af de førende dækproducenter. Leder du efter et dæk, du kan stole på, og som vil give dig den køreoplevelse, du ønsker, skal du gå efter Kumho. Kumho stræber også efter, at deres dækproduktion skal være så bæredygtig som muligt ud fra et miljøperspektiv. Et af Kumhos store mål er at blive en førende miljøvenlig virksomhed, der udvikler nye teknologier, der reducerer virksomhedens påvirkning af miljøet. Det betyder, at du som forbruger kan være sikker på, at Kumho vil gøre deres bedste for at udvikle og fremstille dæk, der er både miljøvenlige, og giver dig en behagelig køreoplevelse. Har du nogen forslag eller ideer til, hvordan Kumho kan forbedre deres virksomhed eller deres produkter, så lytter Kumho gerne på dig. For Kumho er det et nøgleord at være åben over for kundernes feedback, så tøv ikke med at give Kumho dine tanker og meninger om din oplevelse af Kumhos dæk. Kumho er der for deres kunder og kan altid hjælpe dig med at finde det dæk, netop du og dit køretøj har brug for.

Kumho Dæk

FIND DÆK FRA KUMHO