Leao Tires er en canadisk dækproducent, der har forsynet markedet med kvalitetsdæk til en række forskellige typer af køretøjer siden slutningen af 90'erne. Ikke nok med at de forsøger at sørge for at fremstille så gode dæk som muligt, de har også en veludviklet afdeling til deres kunders serviceanliggender. Virksomheden arbejder efter fem forskellige grundprincipper for at gøre deres kunder glade og tilfredse, og disse kan virke som salgsargumenter for, hvorfor du bør vælge dæk fra dette selskab.

For det første forsøger Leao hele tiden, gennem design, at gøre deres dæk så sikre og gode som muligt. Ikke mindst har de formået at opnå, at deres dæk har en meget kortere bremselængde end almindelige dæk, takket være det rigtige valg af materialer og mønster. Men de har også formået at gøre dækkene langt mere holdbare end konkurrenternes. Gennem en intensiv test kan de give dig en fremragende kvalitet, men det er også sådan, at deres dæk giver dig en dæmpende effekt ved kørsel, hvilket gør, at din bil bidrager til et lavt støjniveau i kabinen. Deres tekniske udvikling af produkter gør også, at din kørsel bliver mere stabil med dæk fra Leao, og ikke mindst, bør du vide, at du nemt kan manøvrere dem helt op til hastigheder på 260 kilometer i timen.

I deres sortiment finder du dæk til mere eller mindre alle typer køretøjer. Ikke alene fremstiller de dem til almindelige personbiler, men du vil også finde dem til lastbiler og offroad køretøjer. En anden kategori af dæk, de fremstiller, er dem, der er beregnet til køretøjer, der anvendes til landbrug og i industrien. Markedet for disse produkter er vokset voldsomt de seneste år.

Vælg derfor dæk fra Leao, for bedre kvalitet og sikkerhed!