Malhotra er en velrenommeret dækproducent, der påbegyndte sine aktiviteter i 1954. Det er en af de producenter, der er bedst kendt i dækindustrien, ikke mindst for deres visionære iver og innovativ praksis, når det kommer til at producere dæk, ikke kun til almindelige personbiler, men også de større maskiner, der anvendes i industrien og i landbruget. Virksomheden er i dag en af de førende producenter og eksportører af dæk. Deres eksport går til hele verden.

Da virksomheden startede i 1954, var situationen dog anderledes. Da var deres virksomhed primært fokuseret på kun at fremstille det gummi, der senere skulle blive anvendt i dækkene af andre virksomheder. Det var ikke før 1978, at Malhotra kom til at producere sin første egen serie af dæk, og virksomheden gik godt, så i 1989 udvidede de den til også at omfatte almindelige biler og traktorer, der anvendes i industrien. I begyndelsen af 1990'erne fik virksomheden muligheden for at begynde at eksportere deres produkter, og med tiden er eksportmarkederne blevet deres vigtigste salgssted for deres produkter.

Dækkene fra denne producent har mange fordele, der gør dem attraktive for både virksomheder og privatpersoner. For det første er alle deres dæk lavet til at modstå enorme temperaturer og til at gøre dækkenes friktion mod vejbanen så minimalt som muligt. Deres dæk har specielle stødabsorberende egenskaber, og er desuden designet til at bidrage til en minimal støj under kørslen. Alle dæk fra Malhotra er et økonomisk valg af mange grunde. For det første er de relativt billige at købe, uden af den grund at være af en lavere kvalitet. Men frem for alt er dækkene fra denne producent designet til at kørslen indebærer et minimalt forbrug af benzin. Det betyder, at din kørsel bliver brændstofeffektiv, og at du på denne måde kan spare penge.

Med dæk fra Malhotra får du således billige dæk af høj kvalitet.