Maloya er et schweizisk firma, der fremstiller topkvalitetsdæk. Forretningen begyndte med, at Fritz Mauer åbnede et dækfabrik i 1936. Han blev dermed den første i landet til at producere dæk, og og virksomheden ekspanderede kraftigt. De første dæk, der blev fremstillet i virksomheden, var dog cykeldæk, da den produktion gik godt, og Maloya fik et godt ry blandt cykelryttere, så udvidedes virksomheden snart og begyndte fabrikation af dæk til motorcykler, og siden også til biler. Men hvad, virksomheden er måske mest stolt af i dag, er, at de i 1972 var en af de allerførste i verden til at begynde at producere radialdæk til biler. Denne type dæk er i dag standard. Det siger noget om virksomhedens fremsynethed. Med tiden kom virksomhedens schweiziske residens til blive en vigtig nøgle i eksport af deres produkter uden for landet, og i dag sælges dæk fra denne virksomhed til lande over hele verden.

Virksomheden afsætter betydelige ressourcer til at udvikle deres produkter, og hvordan de opfører sig på vejen. Ikke mindst er de fokuserede på at forsøge at udvikle materialet og mønstret, der normalt giver dækkene deres forskellige karakteristika. I udbuddet fra Maloya finder man en række dæk konstrueret til forskellige situationer. Deres model Lugano er for eksempel præcist konstrueret til at give en stor stabilitet på vejen, og det er også designet til at reducere risikoen for aquaplaning. Deres model Crono er i stedet designet til at have en meget lang levetid, hvilket er en fordel, hvis du kører en masse med din bil. Da det også er designet til at tilbyde fremragende køreegenskaber samt at give dig minimal støj, når du bevæger dig frem på vejen.

Med dæk fra Maloya får du således højkvalitative schweiziske dæk, der lever op til de høje standarder, som kun de allerbedste kendere stiller. Hvis du vil have det bedste af det bedste, så er Maloya det, du søger.