Marangoni er en italiensk virksomhed, der producerer dæk af højeste kvalitet. Dækkene fremstilles i Italien til en bred vifte af køretøjer, men frem for alt er virksomheden fokuseret på dæk til almindelige personbiler, SUV'er og lette lastbiler. Marangoni er endda så stolte af og sikker på kvaliteten af deres produkter, at de tilbyder alle kunder en livstidsgaranti, for at du kan føle dig sikker på, at intet uventet vil ske med dem under din kørsel. Den livstidsgaranti beskytter dig ikke kun mod fabrikationsfejl, der kan opstå og blive synlige, men den beskytter dig også mod uventede skader, der kan skyldes slitage. Garantien har Marangoni indstiftet for at adskille sig fra andre dækproducenter og vise den utrolige kvalitet af deres produkter. Hvem ellers ville vove at give en sådan garanti?

Marangoni er også en dækproducent, der ikke kun fremstiller sine dæk lokalt i Italien, men det er også der, de udvikler deres dæk til at klare de udfordringer, der stilles til kørsel. Ikke mindst har de investeret kraftigt i udvikling af dæk, der på forskellige måder giver mindre belastning af miljøet. Og så har de så meget som muligt forsøgt at reducere de skader, dæk forårsager i form af efterladenskaber på vejen. Men herudover har de også sørget for, at bilen kan komme frem med så lav modstand som muligt, ved at reducere dækkenes friktion, men uden af den grund at kompromittere sikkerheden. Men også deres fabrik, hvor dækkene fremstilles, er et ideelt sted set fra et miljøsynspunkt. De bruger solpaneler til at få elektricitet, og alt er udført med en bevidsthed om miljøet.

Så hvis du vil have dæk, der vil holde utroligt længe, men samtidig er miljøvenlige, så er Marangoni det perfekte valg for dig. Ikke mindst slår de altså et slag for en bedre fremtid for børn og børnebørn.