Billga motorcykel dæk - motorcykel dæk online

MC DÆK

Noget, de fleste MC-kørere ved, er, hvor vigtig valget af dæk er. Dæk påvirker, hvor behagelig turen bliver, samtidig med at de er afgørende for sikkerheden. Underlaget på vejene varierer, lige som vejrforholdene, så det er vigtigt at vælge sine dæk med stor omhu. NordenDæk kan tilbyde MC dæk fra markedets førende producenter til overkommelige priser. Desuden sker leveringen hurtigt og billigt. For at få det meste ud af din kørsel, skal du vælge et dæk til det rette formål. Kontroller instruktionsbogen til din MC for at få at vide, hvilket lufttryk og hvilken producent, der anbefales.

Vi sælger motorcykel dæk fra producenter såsom Dunlop, Michelin, Maxxis, Pirelli og Bridgestone.

MC KVALITETSDÆK

Hos NordenDæk køber du MC dæk til gode priser og af høj kvalitet. Vi mener, at man skal have råd til gode premiumdæk, fordi MC dæk er et vigtigt valg, når man kører motorcykel. Det dyreste dæk er ikke altid det bedste. Når du skal vælge dæk, skal du i stedet tænke på, hvad du mest bruger din motorcykel til. Racing, asfalt, Enduro eller off road kræver alle dæk med unikke egenskaber, og vi hos NordenDæk kan tilbyde alle varianter. Grebet er mange gange det, der er afgørende ved valget af MC dæk. Et godt greb indebærer dog mange gange en kortere levetid, for det slider mønstret hurtigere ned.

MC-dekk av høyeste kvalitet

KØR SIKKERT MED GODE MC DÆK

Mange af de bedre producenter af motorcykeldæk udvikler først deres dæk i et laboratorium, og siden på forskellige slags racerbaner. Nye mønstre og gummiblandinger testes konstant for at finde det bedste miks. Hvis du køber dæk af høj kvalitet, kan du være sikker på altid at have dæk, der holder og er sikre at køre med. Vi anbefaler altid kvalitetsdæk til vores kunder, for vi ved hvor stor forskel, det kan gøre. Hvis uheldet skulle være ude, kan valget af dæk være direkte livsvigtigt. Ud over dækkene er det vigtigt at anvende beskyttelse ude i trafikken. Som motorcyklist er du ikke omgivet af beskyttende vægge, så ud over et par sikre dæk må du ikke glemme den øvrige udrustning så som hjelm og motorcykeltøj.

TING, MAN SKAL TÆNKE PÅ, NÅR MAN BESTILLER MC DÆK

Dem, der ikke har erfaring med at bestille dæk til deres motorcykel, bør tænke på, at der kan være forskellig størrelse på forhjul og baghjul. Du kan også købe pigdæk, så du også kan køre sikkert om vinteren. Når du vælger dæk, bør du også overveje, om vejgreb eller holdbarhed er vigtigst for dig. Blødere gummi giver bedre greb, men slides hurtigere, hvilket indebærer, at du skal skifte dæk oftere. Regler for MC dæk adskiller sig fra dem for biler og indgår ikke i loven om vinterdæk. Det kan du læse mere om i MC bogen. Tænk dog på, at reglerne varierer mellem forskellige lande, så find ud af, hvad der gælder, inden du krydser en landegrænse. Alle, der vælger at køre om vinteren, bør dog bruge godt mønstrede dæk for at klare de hårdere forhold og gøre kørslen så sikker som mulig. Når du vælger dæk, bør du tænke på, om vejgreb eller holdbarhed er vigtigst for dig. Blødere gummi giver bedre greb, men slides hurtigere, hvilket indebærer, at du skal skifte dæk oftere.

PLEJE AF MC DÆK

MC dæk adskiller sig ikke så meget fra almindelige bildæk. Normal levetid er ca. fem år, hvis motorcyklen har stået i en opvarmet garage. Vi anbefaler, at du skifter dine dæk i god tid, inden de er helt slidt ned, da det kan indebære direkte livsfare at køre med nedslidte dæk. Lufttryk er en kunst at forstå, og tommelfingerreglen er altid at have højere tryk ved højere belastning, for eksempel ved offroad kørsel. Lavere tryk passer godt, hvis det er regnfuldt ude, da det giver bedre vejgreb. Hvilket tryk, man skal have i dækket, er meget forskelligt fra mærke til mærke og fra motorcykel til motorcykel. Trykket påvirker også, hvor let MCen er at manøvrere, samt hvor stabil den føles. Hvilket kan være to meget vigtige faktorer for den, der kører bykørsel. Selvfølgelig indebærer det rette tryk også, at kørslen bliver mere sikker, fordi det bliver lettere at undvige ved pludselige forhindringer. MC dæk, der ikke bruges, skal opbevares køligt, tørt og mørkt. Ved at passe dine MC dæk og fælge på den korrekte måde kan du forlænge deres levetid med flere år. Det er vigtigt at rengøre dækkene ofte, især hvis du har kørt i plørede forhold. Brug ikke skrappe rengøringsmidler på fælgene. En blød svamp og en mild bilshampoo er tilstrækkeligt. Producentens garanti gælder sjældent de skader, der opstår ved rengøring med for stærke midler, der er ætsende. Brug heller ikke ståluld eller en svamp med en ”ridsende” side for at fjerne svær snavs. Ventilhætten er en anden vigtig del, når det gælder dækkets levetid. Den skal helst være af metal for at beskytte mod, at snavs og støv trænger ind. Kør aldrig uden ventilhætte, men skift den straks ved skade.