Novex er et fremtrædende dækmærke, og dets navn betyder "den rigtige løsning." Det er et mærke, der fremstiller en bred vifte af dæk til de fleste formål og køretøjer, der er almindelige på vejene. I deres sortiment finder du for eksempel dæk til almindelige personbiler, lette lastbiler samt lastbiler og firehjulstrukne køretøjer af forskellige typer Novex adskiller sig også fra mængden ved at tilbyde en række størrelser, der passer til de fleste biler, og de tilbyder også produkter, de kan garantere lever op til de høje standarder. Ikke mindst udfører de grundige tests på hvert produkt for at sikre deres fortræffelighed.

Til almindelige personbiler tilbyder Novex dæk, der har en lang levetid, men som også giver en høj grad af sikkerhed. Ikke mindst er sikkerheden tydelig, når man ser på dækkets enestående evne til at give føreren kontrol over køretøjet. Det bør dog tilføjes, at Novex har også en serie af high-performance dæk.

Når det kommer til deres dæk til større køretøjer, såsom lastbiler og langtursbiler, har de på nøjagtig samme måde tilpasset deres dæk for at få mest muligt ud af din kørsel. Til disse større køretøjer har de fokuseret på dækkets holdbarhed, men også på at de skal drive køretøjet så stille som muligt. Dette er især vigtigt for dig som chauffør. At konstant sidde og køre i en lavfrekvent støj vil højst sandsynligt gøre dig søvnig, hvilket øger risikoen for ulykker betydeligt. Men også for miljøet er det naturligvis vigtigt at reducere støjen fra bilen.

Novex tilbyder således højkvalitetsdæk til alle, der er på udkig efter sådan nogle, der er stabile og langtidsholdbare. Ved at vælge dette mærke slår du både et slag for din egen sikkerhed og for miljøet. Et godt valg, simpelthen!