Ornet Tyre er en virksomhed, der hurtigt er blevet en af de førende virksomheder på markedet. De fremstiller dæk til både almindelige personbiler og til lastbiler og køretøjer, der anvendes i landbruget. Men det, der er fascinerende ved Ornet, er, at de meget hurtigt er kommet op og begyndt at konkurrere med de store mærker som Michelin, Bridgestone og Goodyear, hvilke Ornets fabrik desuden leverer en del dæk til.

Ornet findes i dag i Kina, hvor virksomheden har været siden slutningen af 1990'erne. Der fremstiller de alle deres dæk, lige som de udfører intensiv forskning for at udvikle deres produkter. Udover at være en ledende aktør på det kinesiske marked, har de også veludviklede salgsnetværk til mere eller mindre hele verden. De sælger i dag deres produkter til ikke mindre end 100 lande. Det betyder, at Ornet er den tredjestørste eksportør af dæk i hele Kina. Det er virkelig noget at prale med.

Ud over at du i deres sortiment finder dæk, der er lavet til at blive brugt på almindelige personbiler, vil du også finde dæk, der er beregnet til brug på gaffeltrucks, lastbiler og andre køretøjer af forskellige typer. Du finder selvfølgelig også dæk, der er lavet til både sommer- og vinterbrug.

Så hvis du vil have dæk, der holder længere, men ikke er alt for dyre, er dæk fra Ornet en utrolig godt valg. Og da næsten alle deres dæk er lavet til eksport, og således distribueres til over 100 lande i verden, kan du være sikker på, at de også opfylder alle internationale krav, der kan stilles til et dæk. Gør som så mange andre og vælg den billigere løsning fra denne nye og spændende nytilkomne. Valget er dit, og desuden er det nemt. Held og lykke med dine nye dæk fra Ornet!