Ovation er et dækmærke, der distribueres primært i Australien og Tasmanien. Der er det et af de absolut største dækmærker, og har eksisteret siden slutningen af 1990'erne. Men de fleste af dækkene fra Ovation er ikke lavet i Australien, men i stedet produceret i Kina. Der har virksomheden nemlig et enormt fabriksanlæg, der dækker omkring en og en halv kvadratkilometers område og har ca 6.000 medarbejdere. Anlægget har desuden en kapacitet på omkring 12 millioner dæk om året. Men det er vigtigt at tilføje, at dækkene ikke kun sælges i de lande, der er angivet ovenfor. En stor del af eksporten går nemlig også til mange andre lande.

Ovation producerer dæk til en række forskellige bilmodeller. Du kan finde dem fra alt til din lille Mazda til din store SUV. Men du kan også være sikker på, at de vil have en holdbarhed ud over det sædvanlige. Hvilken bil du end har, vil du således kunne finde holdbare dæk fra denne producent.

En af de ting, som Ovation også tager hensyn til, når de fremstiller deres dæk, er miljøbelastningen. Dette gøres på flere måder. Dels ved at produktion af dæk fra dette mærke er skånsom, og dels ved at dækkets konstruktion og dets mønster er gavnligt og ikke forårsager overdreven brændstofforbrug. På den måde kan du være sikker, at dæk fra Ovation også indebærer en miljøvenlig kørsel.

Med dæk fra dette mærke får du således et produkt, der ikke kun er billigt i forhold til den kvalitet, det tilbyder, men også et produkt, der er miljøvenligt ud fra mange forskellige aspekter. Dæk fra denne producent passer såvel daglige langture som almindelige ferieture. Gør som så mange andre rundt om i verden og vælg dæk fra Ovation.