Protector er et system og et produkt, der sørger for, at dine dæk er langtidsholdbare og aldrig risikerer at punktere. Opfindelsen blev skabt af Paul Buttersworth og blev tilgængelig for offentligheden i juni 2003. Men selv før dette var der lignende systemer til at skabe dæk, der kunne være resistente over for punkteringer. Men meget snart, efter at han have testet dem alle, indså Buttersworth, at de fungerede dårligt. Han gjorde det derfor til sin opgave at skabe markedets bedste beskyttelse mod punkteringer. For at opnå dette begyndte Buttersworth at arbejde med de absolut bedste kemikere i Storbritannien, og efter mange års eksperimenter kom de frem til det nuværende system, der i dag er Protector.

Punktering har længe været et af de største problemer for bilister i alle kategorier. Ikke mindst kan det være et problem, når man rejser langt eller har en specifik tidsfrist at nå. De fleste voksne har oplevet, at man på et ubelejligt tidspunkt pludselig får en punktering, og panikken breder sig. Men med systemet Protector er dette ikke længere et problem, da en punktering bliver umulig. I korte træk indebærer Protector, at en særlig gel sprøjtes ind i dækket, der gør det resistent over for punkteringer. Gelen virker, så den ved den mindste antydning af en lækage i dækket hurtigt tilstopper hullet. I princippet betyder dette, så kan du køre på et søm, uden at dækket mister sit tryk. Du er blevet sikret mod punkteringer i al fremtid.

Så hvis du er blevet træt af at skifte dæk på bilen, og foretrækker ikke at bekymre dig, så er Tyre Protector den perfekte løsning på dine problemer. Ikke nok med at du kan undgå alt det arbejde, et dækskift medfører, men det hjælper også til, at du ikke længere behøver at tænke på, at en punktering skulle forhindre din tur til lufthavnen eller et vigtigt møde.