Rigdon Tyres er en dækproducent, der mere eller mindre dækker alle behov for dæk, både til privatbilister og til virksomheder i industrien. Denne producent har dæk til mere eller mindre alle modeller, der er designet til hverdagsbrug, såvel som til store lastbiler og SUV'er. De er tillige også leverandør af både sommer- og vinterdæk. Til industrikøretøjer har de også dæk til såvel store gravemaskiner som til landbrugsprodukter, hvilket omfatter både traktorer og mejetærskere. Fra denne producent kan du således finde dæk til mere eller mindre enhver type køretøj.

Men det, der forener dæk fra Rigdon er på trods af forskellige anvendelsesområder en hel del andre vigtige ting. For det første er de alle designet til at tilbyde alle kunder en så lav friktion og brændstofforbrug som muligt. Dette opnås gennem intensiv forskning i, hvordan dækkene bedst kan konstrueres. Men så forsøger de også at skabe dæk, der er så miljøvenlige som muligt. Dette er også noget, de sørger for, især ved at se på de kemikalier, der anvendes i produktionen. Denne tendens er generelt gået hurtigt frem i dækindustrien, og du kan som kunde være sikker på, at Rigdon er altid på forkant med udviklingen. Sidst men ikke mindst er deres dæk i alle kategorier udviklet til i videst muligt omfang at opfylde de krav og udfordringer, kørselen af forskellige køretøjer tilbyder.

Med dæk fra Rigdon vil du således få et kvalitetsprodukt, der på alle måder kan hjælpe dig med at køre både sikkert, effektivt og miljøvenligt. Og derudover kan du med deres produkter virkelig drage maksimal fordel af din bils køreegenskaber. Så der er mange grunde til at vælge Rigdon, når du gør dine dækindkøb.