Riken Tyres er et mærke af dæk fremstillet af den store gigant Michelin. Men ikke mindst er det et mærke, der giver alle sine ejere en utrolig kvalitet til en rigtig god pris. Deres dæk giver dig et alternativ til de dyrere mærker, selvom de ofte har nøjagtig samme holdbarhed og egenskaber.

Men på trods af at Riken i dag fremstilles af Michelin, har det ikke altid været sådan. Riken er nemlig et mærke, der oprindeligt kommer fra Japan, hvor det begyndte som en kemisk fabrik i 1917. Men som årene gik, og bilerne blev mere populære, begyndte virksomheden også at fremstille dæk til disse. Forretningen gik godt, og snart begyndte de også at eksportere dem til udlandet, til steder som USA. Eksporten til dette land begyndte i 1979, og det varede ikke længe, før de begyndte at eksportere til Europa. Men det var ikke før 1992, hvor Michelin opkøbte Riken, at varemærket kunne begynde at sprede sig over hele verden. Og i dag er det en garant for kvalitet og innovation. Ikke mindst fordi Michelin ejer virksomheden, kan du være sikker på, at produkterne fra Riken altid er på forkant med forskningen.

Rikens fremstilling er i dag primært fokuseret på at forsyne markedet for konventionelle biler og lette lastbiler med billige dæk. Og takket være at Michelin har taget en så stor plads på markedet og på mange måder leder forskningen inden for området, kan du også være sikker på, at deres viden når Riken. Ud over at producere prisvenlige og højkvalitative dæk er de også fokuserede på, at deres produkter skal være så miljøvenlige, som det er muligt.

Hvis du beslutter dig for at vælge Riken, vil du ikke fortryde dit valg. Udover at deres dæk giver høj kvalitet til en lav pris, er de også miljøvenligt produceret. Held og lykke med dit køb!