Rosava er en dækproducent, der har fremstillet dæk på omtrent samme sted i byen af samme navn siden 1976. Rosova ligger omkring 80 kilometer uden for Kiev i Ukraine. De fremstiller frem for alt dæk til biler og lastbiler, og de er fokuserede på, at deres kunder får et fremragende produkt, både hvad angår kvalitet og ydeevne. Et godt dæk ifølge denne producent holder ikke kun længe, men giver også en både sikker og effektiv fremdrift.

På deres fabriksanlæg i Rosava har de produceret godt 180 millioner dæk siden starten i 1976. Og i dag er deres anlæg langt den største producent af dæk i hele Ukraine. Men ikke alene er virksomheden fokuseret på, at deres dæk er fremstillet i henhold til de nyeste teknologiske standarder, men de er lige så fokuserede på, at det personale, der arbejder der, har gode arbejdsforhold. Dette er især vigtigt, da det for virksomheden er en del af at sætte standarden i branchen i form af social ansvarlighed. At de kan påvirke dette, illustreres ikke mindst af, at fabrikken i Rosova ikke blot fremstiller dæk for sit eget mærke, men ofte også er involverede i en række delprojekter for andre producenter i hele verden.

Takket være produktionsanlæggets høje standard kan du føle sig sikker på, at alle produkter fra Rosova er af høj kvalitet. De er ikke kun kvalitetstestet, når det gælder almindelig slitage, men på deres anlæg kan de med enkle midler også teste, hvordan dækket opfører sig under forskellige forhold, både ved høje og lave hastigheder.

Når du søger i udbuddet fra Rosova, vil du finde dæk til mere eller mindre alle typer af personbiler og lette lastbiler. Og når du monterer dem på din bil, vil du også forstå, hvorfor det var et godt valg. Både køreegenskaber og slitage lever op til forventningerne. Din samvittighed bliver også god.