Rotalla er en af de førende producenter af kvalitetsdæk i Kina i dag. Mange af dem, der samarbejder med mærket og fabrikken, hvor de bliver lavet, kan ikke kun vidne om en ekstremt høj kvalitet, men også at personalet og medarbejderne er meget professionelle. Dækkene fra Rotalla bliver fremstillet på en fabrik i Guangrao, Shandong, Kina. Fabrikken er en af de mest moderne i landet og bruger en høj grad af automatisering for at sikre en række ting, der kendetegner virksomheden og sikrer kunderne en fantastisk kvalitet. Dels kontrollerer de alle materialer, der anvendes i dækkene, så de kan møde og opnå den ønskede kvalitet, kunderne kræver. Dels er såvel konstruktion og køreegenskaber noget, der også er vigtigt. Men som om det ikke var nok, er virksomheden fokuseret på, at alle deres produkter opfylder de internationale krav og standarder.

Den fabrik, hvor dækkene fremstilles af Rotalla, er bygget i 1986 og har testudstyr, der er importeret fra forskellige dele af verden, ofte fra Japan, USA og Tyskland. I virksomhedens produktprogram findes dæk i alle størrelser. Selvfølgelig kan de også tilbyde både sommer- og vinterdæk. Men hvad der især er vigtigt med dækkene fra denne producent, er ikke kun, at de tilbyder deres kunder en højkvalitetsprodukt, der opfylder alle kravene til produktionen for at tilbyde de bedste køreegenskaber som muligt. De arbejder nemlig også intenst med, at deres dæk også skal fremstilles under miljøvenlige forhold, men ikke mindst være konstrueret på en sådan måde, at bilens brændstofforbrug reduceres.

Der er altså mange grunde til at vælge dæk af dette mærke. Ikke mindst fordi Rotalla tilbyder høj kvalitet til en god pris, og fordi de i deres produktion og design beskytter miljøet. Når du vælger Rotalla, fravælger du unødige omkostninger og en bedre sundhed for vores planet!