Sailun er en dækproducent, der startede i 2002 for at bidrage til udvikling og succes for dækproduktion i Kina, ikke mindst for at forsyne det stadig allerede stærkt konkurrenceprægede eksportmarked med billige og af høj kvalitet. I dag holder virksomheden til i en økonomisk udviklings- og forskningszone i Quingdao. Og en af fordelene ved dette er, at Sailun også får en række fordele ved at være i nærheden af universitetet i samme by. Ikke mindst hjælper forskerne til ved udviklingen af de materialer, der anvendes i dækkene, især gummiet, men de hjælper også til ved afprøvningen af dæk og med at udvikle deres egenskaber. Dette er den første fabrik i landet, der på denne konkrete måde kombinerer industriel dækkonstruktion og forskning. Deres fabrik er tænkt at tjene som det første skridt mod næste generations fabriksfremstilling i landet.

I Sailuns sortiment finder du dæk til de fleste typer af køretøjer. Ikke alene fremstiller de dæk til personbiler i familieklassen. Du finder også dæk til sportsvogne som samt SUV'er og jeeps. Men en stigende andel af produktionen er afset til fremstilling dæk, der anvendes af køretøjer i industrien. Ikke mindst lastbiler og læssemaskiner af forskellig art er blevet meget efterspurgte på verdensmarkedet i de seneste år. Det skyldes først og fremmest at mineindustrien, der har behov for en række store erhvervskøretøjer, har ekspanderet betydeligt som følge af en større efterspørgsel på mineraler og metaller.

En god grund til at få dæk fra Sailun er, at de er opmærksomme på i alle led at forsøge at fremstille så miljøvenlige dæk som muligt. Ikke mindst i produktionsprocessen, men også takket være produkternes design, har dækkene en minimal miljøbelastning. Et eksempel på, hvordan designet påvirker, er gennem en reduktion i brændstofforbruget.