Denne dækproducent er baseret i Indien og har siden 1984 fremstillet dæk til det indenlandske marked. Men i dag er Speedways primært fokuseret på eksport og på at forsyne det hurtigt voksende globale marked for køretøjer, der anvendes inden for industrien og landbrugsproduktion. I dag er virksomheden Speedways repræsenteret i mere end 60 lande verden over.

I deres sortiment finder du dæk til en lang række køretøjer. Her finder du for eksempel radialdæk til traktorer af alle slags. Men ikke mindst kan du også finde dæk til forskellige specialkøretøjer, som dem, der anvendes til afvandingsopgaver af forskellige former. En anden stor kunde af Speedways er militæret i forskellige lande. Virksomheden producerer nemlig dæk og relaterede produkter til en række militære køretøjer. Ikke mindst til dem, der befinder sig inden for Jeep-segmentet. Men de fremstiller også dæk til køretøjer, det er mere normalt, at man som dansker har i sin nærhed. For eksempel finder du dæk til motoriserede plæneklippere lige som til maskiner, der anvendes i skovindustrien.

Den overordnede anbefaling om at vælge dæk fra Speedway hviler sig på tre ben. Det første er, at Speedways altid har stået for innovation og opdagelsesglæde. Gennem kontinuerlig forskning lykkes de altid at placere sig selv og deres produkter i forskningens front. Siden er deres produkter også testet på en sådan måde, at de tilbyder både en lang levetid og utrolige kørefærdigheder. Denne testning er ekstremt streng, og virksomheden er stolt over på denne måde at kunne tilbyde sine kunder produkter af højeste kvalitet. Sidst men ikke mindst er deres produkter fremstillet til at være så miljøvenlige, som det overhovedet er muligt.

Der er således tre simple grunde til at vælge dæk fra Speedways. Deres produkter tilbyder dig både kvalitet og miljøbevidsthed på én gang,