Sportiva er et relativt nyt mærke på markedet for dæk af forskellig art. Ikke alene har de mange modeller til salg, men de tilbyder dem også til en række forskellige typer af biler. I sortimentet fra Sportiva finder du dæk til alt fra almindelige personbiler til dæk til lette lastbiler af forskellig slags.

Sportiva har som nytilkommen på markedet en masse at bevise, hvilket de også gør. Ved at tilbyde dæk, der er billige, men samtidig tilbyder en fantastisk køreevne, er de blevet det foretrukne valg for mange mennesker. Ikke mindst dem, der er på udkig efter et dæk, der virkelig kan holde dem sikre. Dækkene fra Sportiva er nemlig designet til at have særlige egenskaber, der gør, at de reducerer risikoen for aquaplaning. Tillige har de også et særligt dækmønster, der giver føreren en fantastisk kontrol over køretøjet.

En anden ting, der gør dækkene fra Sportiva særlige, er deres holdbarhed. Dette opnås ved hjælp af specielt konstruerede gummiblandinger og ved konstant at forske i, hvordan man undgår unødvendigt slid på dækkene. Hvad der også kendetegner dækkene fra Sportiva er, at de er designet til at producere så lidt støj som muligt, mens de kører gennem gaderne. Dette giver en gevinst for både dig som chauffør og for omgivelserne.

At vælge Sportiva er således ikke et svært valg. Denne virksomhed tilbyder både kvalitet og en god pris. Men det, der gør, at du virkelig kan stole på, at deres produkter lever op til målet er, at de er en producent, der ejes af Continental, der er en af de største dækproducenter i verden. Du kan således være sikker på, at også produkterne fra Sportiva indeholder nogle af den knowhow, som Continental besidder.