Starfire er et dækmærke, der er designet i USA, men fremstilles i Asien. Starfire er en virksomhed, der mere eller mindre udelukkende fremstiller dæk til almindelige personbiler, og det gør de godt. Deres absolutte fokus er at kunne tilbyde dæk, der ganske vist ikke befinder sig i det lavere pris-segmentet, men i stedet tilbyder en høj kvalitet og frem for alt en sikker drift af dit køretøj. Dette fokus på sikkerhed gør, at dækkene fra Starfire er særligt fordelagtige at vælge, hvis du har mange børn, eller ofte kører i et miljø, hvor du er nødt til at være sikker på, at dine dæk ikke svigter.

Virksomheden angiver fem grunde til, hvorfor du bør vælge dæk fra netop dem. Den første er, at alle deres dæk er designet og nøje testet i USA. De mener, at dette øger sikkerheden, fordi du dermed kan være sikker på, at de lever op til vestlige standarder. Men det er langt fra nok. Starfire er så sikre på deres dæks kvalitet, at de tilbyder en livstidsgaranti på dem. Det betyder, at de vil erstatte dem, hvis der skulle være nogen fabrikationsfejl på dit produkt. Herudover tilbyder de også et dæk, der har en stor ydeevne, uden at reducere dets levetid. Der er også andre fordele ved deres dæk, som at de klarer stor vægt, hvilket betyder, at de er fleksible og kan anvendes på mange forskellige typer af køretøjer.

Men det, der primært gør Starfire til et mærke, som mange vælger, er, at de i tests med de mest almindelige populære konkurrenter præsterer særdeles godt. Ikke alene er deres kvalitet og køreevne bedre end de fleste andre, men også deres sikkerhed er fantastisk. Det gør dette mærke et godt mærke at vælge for især familier med børn, der ønsker et dæk, de kan stole på med alle typer af vejbelægninger.