Starmax er en førende dækproducent, der fremstiller dæk til alt fra personbiler til flyvemaskiner. Alle dæk, der sælges med mærket Starmaxx, er fremstillet af virksomheden Petlas, der lige som Starmaxx er en tyrkisk dækfabrikant. Der er mange grunde til at vælge dæk af dette mærke. De sørger nemlig ikke kun for at levere produkter af fremragende kvalitet til over 100 lande rundt om i verden, men de har også en solid social ansvarlighed og stræber efter gode miljøhensyn i alle faser af produktionen.

Virksomheden Petlas, der altså producerer alle produkter, der går under betegnelsen Starmaxx, blev startet som en reaktion på handelsembargoen, der blev pålagt Tyrkiet efter Cypern-krisen i 1974. Tyrkiet indså straks, hvor sårbart landet var, når de nu havde svært ved at få fat i krigsmateriel, som de altså tidligere havde købt fra udlandet. Etableringen af Petlas blev således løsningen på problemet, og nu havde landet dermed sin egen dækfremstilling, der ikke mindst kunne forsyne forsvarsindustrien med materiel.

I udbuddet fra denne producent finder du til at begynde med hovedsagelig dæk til almindelige personbiler, men ikke mindst kan du også finde dæk, der er lavet til større SUV'er og firehjulstrukne køretøjer. Så kan du også finde dæk til lettere lastbiler, men også større køretøjer, der kan være relevante for virksomheder af forskellig art. Men ud over disse almindelige biler, har de også en stor produktion af dæk beregnet på at give industrien og større landbrugsvirksomheder dæk for at lette deres produktion. Ikke mindst for traktorer og mejetærskere har Starmaxx mange muligheder.

Men det, der primært sætter Starmaxx på kortet, er deres konstante ansvar for miljøet og deres ansattes velvære. Ikke mindst kan dette ses på deres personales, for landet, enorme fordele, der ikke mindst omfatter betalt ferie og meget mere.