Sunew Tyre er et mærke, der distribueres og produceres af Best Choice International Trade Co. der i øvrigt også producerer andre dæk. Men netop deres mærke Sunew er virksomhedens premiummodel, der er designet til at klare det meste. Ikke mindst er mærket tiltænkt på en meget effektiv måde at være et såkaldt high-performance dæk, der kan håndtere alle de krav, professionelle kørere stiller.

I øjeblikket producerer de to dæk, der er designet til at give en køreoplevelse i absolut topklasse. Deres model kaldet YS618 er designet specielt til at blive brugt på sportsvogne i luksusklassen. Disse dæk tilbyder alt, hvad man kan ønske sig. For eksempel finder man her en funktion, der indebærer et fantastisk greb på vejbanen, men også med indbygget og gennemtestet teknologi, der gør, at man får en stabiliseret kørsel så langt som muligt. Dækkene er også designet til, at deres reaktionstid er ekstremt lav. De findes også i alle størrelser for at passe de fleste af de mest almindelige sportsvogne i luksusklassen til rådighed på markedet i dag.

Sunew tilbyder også en model, de har valgt at kalde YS112. Denne model er i stedet beregnet til almindelige biler, men indebærer, at du som kører kan få et dæk, der virkelig er på forkant. Udover at det i sine materialer er fuldendt, er det også på andre måder udviklet til at give dig som fører maksimal kontrol, når du bevæger dig frem på vejene. Ikke mindst er disse dæk udviklet for at undgå aquaplaning.

Hvis du ønsker at udstyre din racerbil eller din almindelige bil med det bedste, så er dæk fra Sunew det oplagte valg. Det koster naturligvis lidt ekstra, men det vil du få tilbage mange gange gennem en bedre køreoplevelse. Og det kan være det værd, hvis du allerede har brugt en del penge i en god sportsvogn.