Denne virksomhed er en indisk dækproducent, der udover at fremstille dæk til det indiske marked også er en fremtrædende eksportør, der er godkendt af både den indiske regering, og selvfølgelig også følger de internationale regler for, hvordan dæk skal konstrueres. Virksomheden blev grundlagt i 1982 og har siden starten altid arbejdet for at ikke kun være på forkant og udvikle gode dæk og andre produkter, men også for at forsøge at ekspandere deres eksport til andre lande. I dag forsyner virksomheden mere end 30 lande på det internationale marked med sine dæk.

Det, der har gjort, at bilejere år efter år vælger at udstyre deres biler med dæk fra SuperKing er, at virksomheden altid har forsøgt at sørge for at tage sig af deres kunder og tilbyde dem en rigtig god service. I dag har virksomheden en kvalitetssikring, der giver garanti for, at deres produkter kan levere præcis, hvad de lover, og at de derfor vil gøre alt for at udskifte produktet eller udbedre fejl, hvis der opdages noget. Men virksomhedens kunder har sjældent fået en mere spontan og hjertelige service i deres butikker, end de har fået hos andre dækforhandlere.

Virksomheden producerer i dag primært dæk til såkaldte to- og tre-hjulede køretøjer, samt til en række biler i landbrugssektoren. Så det betyder, at de ikke fremstiller hjul til almindelige biler. Men når hvert hjul fremstilles sker ikke kun med de nyeste maskiner, men også med en grundig afprøvning af produkter for at sikre deres kvalitet.

Når du leder efter et dæk, som du ønsker, skal holde længe og desuden være på forkant med den teknologiske udvikling, er et dæk fra SuperKing en god mulighed. Med deres produkter får du både sikkerhed og holdbarhed i ét.