Tigar er en af de absolut bedst sælgende mærker på markedet inden for budgetsegmentet. Det er ikke svært at forstå, da de tilbyder produkter, der er langt billigere end dæk fra de almindelige producenter. På trods af den lave pris på dækkene fra Tigar, leverer de alligevel en god kvalitet på mange forskellige måder. Ikke mindst fordi deres dæk har en utrolig holdbarhed og en fantastisk evne til at øge din kontrol over bilen. Ved at vælge dæk fra Tigar, får du et kvalitetsprodukt til en meget favorabel pris. En god forretning, ganske enkelt.

En af deres bedst sælgende dæk, Tigar Cargo Speed, der ikke kun er generelt slidstærke og en god forretning for de fleste, men også et produkt, der er specielt designet til det nordiske klima. Dækket er populært på grund af sin lave pris, men også fordi det giver en række forbedrede køreegenskaber. Det er ekstremt sikkert og giver et fantastisk vejgreb på kørebanen. Det er også en pålidelig og stabil model, der vil holde længe. Holdbarheden af dækkene fra Tiger er et af deres vigtigste salgsargumenter.

En anden populær model er Tigar Hitris. Dette er et dæk, der er i den øvre prisklasse sammenlignet med Tigars andre produkter. Dette dæk er faktisk stadig et perfekt dæk, der giver dig stor komfort og glæde samt sikkerhed for pengene. Sikkerheden under kørsel med dette dæk er maksimal, og derudover giver det en minimal støj under kørslen.

Så hvis du ønsker at have nogle utroligt prisgunstige dæk, har du nu fået et eksempel på, hvordan denne producent kan forsyne dig med sådanne. Ikke alene sparer du altså penge, men du får også et produkt, der holder i al slags vejr. Af denne grund er dæk fra Tigar et virkelig godt valg for alle.