Titan Tire er en af Nordamerikas største producenter af dæk til terrængående køretøjer af forskellige typer. Ikke mindst opdager man det, når man befinder sig på deres store produktionsanlæg, der er beliggende i Freeport, Illinois, Bryan, Ohio. Men virksomheden har også en anden facilitet, hvor deres dæk produceres i Des Moines, Iowa, der også tjener som hovedkvarter for hele koncernen. Titan er tænkt som et mærke, der kan skelnes fra mængden og giver hver bilist en kvalitet, komfort og sikkerhed langt ud over det sædvanlige.

Titan er den eneste større producent, der udelukkende fokuserer fuldt ud på at producere dæk, der skal anvendtes til off-motorvej kørsel, hvilket betyder, at de har en ekspertise i denne type af dækfremstilling, som ingen andre virksomheder kan tilbyde. At virksomheden har været fuldt ud i stand til at fokusere på at skabe dæk, der er fremstillet for at få et godt greb, samt på andre måder at være specielt tilpasset til dette miljø, gør det således til et meget specialiseret mærke. De primære anvendelsesområder for disse dæk er mest minedrift, men også al den industri, der i øjeblikket omgiver landbrugsaktiviteterne. Ikke mindst er et stort marked for Titan netop det for traktorer og mejetærskere, der anvendes i landbruget. Men virksomheden fremstiller også hjul til maskiner, der anvendes af almindelige mennesker. Hos Titan finder du for eksempel hjul, der anvendes på motordrevne plæneklipper. Det er et stort marked, der er stigende, da havearbejde er blevet et stadig vigtigere statussymbol.

Med dæk fra Titan får du således dæk, der helt og holdent er fremstillet i USA, og som også er specielt tilpassede til sine køretøjers primære formål om at komme frem i vanskelige miljøer. Dækkenes kvalitet og ydeevne vil tale for sig selv, når du vælger at udstyre bilen med dæk fra Titan Tyres.